News

Andrei Ştefănescu, infectat cu coronavirus, nu primeşte niciun tratament. Ce au decis medicii în cazul lui

Andrei Ştefănescu, infectat cu coronavirus, nu primeşte niciun tratament. Ce au decis medicii în cazul lui camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Andrei Ştefănescu a făcut noi declaraţii despre starea lui de sănătate. Se află deja de cinci zile în spital şi că nu urmează niciun tratament, deoarece este asimptomatic.

"Am deja 5 zile în spital. Starea mea e una bună, sunt asimptomatic, nu am febră, mi se iau analizele ca să vadă dacă am sângele oxigenat. Sunt pe lista celor cu COVID, dar sunt asimptomatic şi, câtă vreme sunt aşa, nu iau medicamente, nu iau tratament. Sunt cazuri foarte grave aici, chiar la mine pe etaj. Nu este o simplă răceală, deşi starea se poate degrada foarte uşor", a spus Andrei Ştefănescu.

Artistul nu este singur în salon, ci are un coleg, un alt pacient: "Mă simt bine, stau cu un domn în cameră, împărţim experienţele şi ne uităm la televizor. Le mulţumesc celor care mi-au scris şi mi-au urat sănătate.", a mai transmis artistul de pe patul de spital. Acesta este internat la "Matei Balş", acolo unde sunt şi colegii lui, Marcel Pavel şi Ozana Barabancea. 

Andrei Ştefănescu a decis să fie testat după ce a intrat în contact cu Marcel Pavel, primul infectat cu coronavirus: "Am fost testat în urma interacţiunii cu Marcel. Mi s-a adus la cunoştinţă că sunt pozitiv COVID-19. Sunt asimptomatic. Stau cuminte şi aştept cu nerăbdare să mă întorc la emisiune."

Filmările pentru emisiunea Te cunosc de undeva!, unde Andrei Ştefănescu şi Marcel Pavel sunt colegi, au fost suspendate. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 şi siguranţa angajaţilor şi a colaboratorilor. A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate şi trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Vedetele vor reveni pe platouri după perioada de carantinare.

Soţia lui Andrei Ştefănescu, reacţie dură după ce artistul, depistat cu coronavirus, a fost criticat că şi-a pupat copilul 

Soţia lui Andrei Ştefănescu, Antonia Ştefănescu, a reacţionat în urma criticilor aduse artistului după ce a fost diagnosticat cu Covid-19.  Imediat după ce a aflat că testul său la Sars-Cov-2 este pozitiv, Andrei Ştefănescu şi-a pupat copilul pe obraz, care dormea, şi a plecat la spital, după cum însuşi a mărturisit. El a fost intens criticat pentru acest gest, iar soţia a răbufnit:

"Văd că vuieşte presa şi Facebook de indignare proletară fiindcă Andrei Ştefănescu a declarat că şi-a pupat copilul înainte să plece din casă, la spital! Vă lămuresc eu de ce şi-a pupat copilul: fiindcă şi înainte să primească telefonul că e pozitiv, îl pupase! Şi de dimineaţă îl pupase, şi seara la culcare îl pupase, în fiecare zi! Fiindcă, ce să vezi?! Locuieşte în aceeaşi casă cu copilul şi nevasta, nu a picat în clipa aia din lună infectat, ca să transmită virusul, infectat era şi înainte de telefon, şi cu o zi înainte, şi cine mai ştie când, chiar credeţi că mai conta sau că era mai periculos după ce a aflat rezultatul?!

(...) Era tot el, nu avea simptome nici înainte, nici după aflarea rezultatului, dacă era să îi dea virusul, i-l dăduse deja, din clipa în care se infectase el însuşi, aşa cum posibil i-l dăduse şi nevestei, şi altora, cu care a intrat în contact, fără să ştie că e infectat! Puţin creier şi puţină logică, atât e necesar, ca să nu baţi câmpii laolată cu toţi imbecilii de pe FB, doar puţin! Desigur, unde e cazul, că de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. În schimb, când eşti ticălos şi prost, şi mănânci rahat pe seama nenorocirii omului, Dumnezeu are obiceiul să nu folosească băţul“

Foto: Facebook

Modifică Setările