News

Andrei Tinu, prins între fosta şi actuala. Fiul lui Dumitru Tinu va fi din nou tătic

Andrei Tinu, prins între fosta şi actuala. Fiul lui Dumitru Tinu va fi din nou tătic

Andrei Tinu nu a reuşit încă să finalizeze divorţul de fosta soţie, medical stomatolog Alberta Tinu, dar va deveni tătic. Iubita omului de afaceri, Roxana, este însărcinată şi urmează să aducă pe lume o fetiţă. Fiul lui Dumitru Tinu mai are doi copii din primul mariaj.

„În septembrie, eu şi Roxana vom avea o fetiţă, al treilea copil al meu. Eva şi Matei sunt fericiţi că vor avea o surioară. Formăm un cuplu extraordinar, copiii o iubesc pe Roxana foarte mult. Suntem foarte fericiţi!”, a declarat Andrei Tinu, într-o emisiune tv.

Până atunci, fosta soţie a cerut un ordin de restricţie împotriva lui, aşa că războiul e departe de a se termina.

„Din păcate, saga continuă, pentru că procesul de divorţ nu s-a terminat, deşi au trecut mai bine de doi ani şi jumătate. Ultima găselniţă a soţiei a fost să introducă un ordin de protecţie prin care a cerut custodie sau, mă rog, exercitarea autorităţii părinteşti exclusive şi să păstrez eu o distanţă de 600 de metri faţă de copii pentru o perioadă de 6 luni. Sigur, nişte cereri aberante pentru că, copiii stau la mine printr-o hotărâre judecătorească, copiii locuiesc cu mine, ea nu a mai venit în ţară de 6 luni, dar face toate aceste acţiuni în instanţă pentru a mă denigra şi este trist ce se întâmplă. În loc să vină să vadă copiii, preferă să introducă acţiuni în justiţie”, a declarat Andrei Tinu pentru Antena Stars.

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările