News

Andrei Zaharescu, despre relaţia cu fosta soţie

La câteva uni de la anunţarea divorţului, actualul purtător de cuvânt al Guvernului spune că păstrează legătura cu crainica de la pupitrul ştirilor Antenei 1, de dragul copiilor.

Ieri, reporterii emisiunii „Cancan.ro“ de la Acasă TV l-au surprins pe Andrei Zaharescu ieşind de la un concert susţinut la Sala Palatului şi l-au întrebat despre cum face faţă divorţului. Vizibil schimbat şi ceva mai slab, acesta le-a răspuns că păstrează o relaţie civilizată cu fosta soţie, datorită copiilor.

„E o relaţie civilizată, e o relaţie foarte corectă. Avem doi copii şi cred că ăsta este lucrul cel mai important. Comunicăm foarte bine. E normal, avem o relaţie civilizată, e firesc să comunicăm. Repet încă o dată, copiii sunt lucrul cel mai important“.

Reporterul a insistat să afle cum se simte după o căsnicie destul de lungă, de 15 ani. „Trebuia să fie mai scurtă?“, a replicat Andrei Zaharescu. „Putea fi o căsnicie mai lungă, cu happy-end“, a continuat reporterul. După un lung oftat, Zaharescu i-a răspuns: „Multe lucruri ne dorim să fie într-un anume fel, nu-i aşa că viaţa are toate culorile?!“.

Referitor la cele mai frumoase momente din căsnicia lor, fostul prezentator a explicat: „În 15 ani e foarte greu să faci o selecţie şi nici n-ar fi corect. Cu siguranţă, au fost… primele două care îţi vin în cap sunt cele legate de copii, de naşterea Evei şi a lui Petru.“

Cei doi copii sunt principalul pilon al vieţii prezentatorului, iar Andrei face tot posibilul să petreacă cât mai mult timp cu ei. „Copiii sunt foarte importanţi. Sunt foarte bine. Ăsta e lucrul cel mai important, acum şi mâine şi poimâine... “, a mai spus el.

Foto: arhiva ADH

Modifică Setările