News

Andrew Lloyd Webber, acuzaţii grave pentru anti-vaccinişti: ”Sunt egoişti şi la fel de periculoşi ca cei beţi la volan!”

Andrew Lloyd Webber, acuzaţii grave pentru anti-vaccinişti: ”Sunt egoişti şi la fel de periculoşi ca cei beţi la volan!”

Andrew Lloyd Webber este foarte vehement la adresa persoanelor care contestă sau refuză deja celebrul vaccin anti-COVID.

Compozitorul îi acuză pe aceştia de egoism şi inconştienţă, el dorind o revenire cât mai rapidă la aşa zisa normalitate dinainte de izbucnirea pandemiei, într-o intervenţie la postul BBC Radio 4.

Celebrul autor de musical-uri consideră că spectacolele nu se vor putea relua cu motoarele turate la maxim atâta timp cât sunt ezitanţii care contestă vaccinul, uitând probabil că mai există şi persoane care nu se pot vaccina din motive medicale sau care pur şi simplu doresc să înţeleagă mai multe înainte de a se vaccina.

În mod cert, COVID şi vaccinul a împărţit lumea în două tabere vehemente şi adesea înveninate.

Andrew Lloyd Webber avertizează! Cei care refuză vaccinul pot pune serios în pericol planul de redeschidere extinsă în Anglia preconizată la 21 iunie. Atunci multe restricţii vor fi relaxate, dacă numărul îmbolnăvirilor îşi menţine trendul descendent şi dacă populaţia continuă să se vaccineze.

Compozitorul e de părere că dacă nu te vaccinezi pui viaţa celorlalţi în pericol, la fel ca atunci când bei şi te urci la volan: ”Nici nu vreau să mă gândesc ce se va întâmpla dacă nu deschidem ţara pe 21 iunie.”, a mai adăugat Webber.

Foto: Profimediaimages

 

Comentarii

Modifică Setările