News

Andy Constantin agită din nou spiritele la "Survivor România". Ce îi reproşează coechipierii? VIDEO

Andy Constantin agită din nou spiritele la "Survivor România". Ce îi reproşează coechipierii? VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

După încă o săptămână petrecută în Republica Dominicană, unul dintre liderii Războinicilor îşi vede poziţia ameninţată.

Dacă la începutul concursului "Survivor România", Andy Constantin părea că era vedeta tribului Războinicilor, iată că, în urma mai multor jocuri de imunitate pierdute, tensiunile dintre el şi grup au început să-i erodeze statutul de lider.

Permanenta luptă pentru supremaţie între aşa-zişii "masculi alfa" din tribul Războinicilor, votarea Adrianei pentru a fi eliminată din concurs, precum şi conflictul deschis cu Lola - una dintre cele mai puternice jucătoare, pe care publicul o cunoaşte dintr-un show similar precedent de la Antena 1, "Ultimul trib" - au dus la discuţii interminabile şi la un scandal fără precedent pe insula lor. Astfel s-a petrecut o fractură între Andy şi restul grupului, Emanuel şi Andrei fiind cei mai vocali contestatari ai săi.

Mai mult, înainte de cel mai recent Consiliu, fetele din trib au aflat de o înţelegere pe care patru dintre băieţi ar fi făcut-o de la începutul concursului, de-a fi solidari şi de-a le elimina rând pe rând, ceea ce a încins şi mai mult spiritele.

De aici şi până la a-şi arunca vorbe grele n-a mai fost decât un pas. Iar cea mai cruntă ceartă a fost cea cu Lola, care i-a aruncat în faţă faptul că este "un făţarnic, un mincinos şi un jeg", atunci când acesta a numit-o "o perversă" de care îi este "silă". "Eu am luptat pe trasee şi ţi-am dat ţie de mâncare exact cum mi-ai dat şi tu mie de mâncare. Ţie ţi-e silă?"

Punctul culminant al scindării grupului s-a petrecut chiar la Consiliu, când gazda show-ului, Dan Cruceru, a anunţat că publicul a votat-o pe Adriana să iasă din concurs.

Iată cum s-a petrecut totul:

Modifică Setările