Vedete

Andy Garcia este de nerecunoscut! Cum arată la 63 de ani actorul care îl va interpreta pe Constantin Brâncuşi

Andy Garcia este de nerecunoscut! Cum arată la 63 de ani actorul care îl va interpreta pe Constantin Brâncuşi camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

A făcut furori în filmele cu mafioţi şi era considerat unul dintre cei mai sexy bărbaţi. Cum a ajuns să arate acum?

Andy Garcia, considerat un sex simbol în Hollywood-ul anilor `80-`90,  a făcut furori în filme precum Naşul, Pantera roz sau When a Man Loves a Woman. După o lungă absenţă de pe marile ecrane, el a revenit iarăşi în prim-plan cu filmele Mamma Mia! şi Book Club, reuşind să-şi uimească fanii cu apariţia lui.

Acum, actorul american de origine cubaneză mai are puţin şi va împlini 64 de ani, vârstă la care urmează să-l interpreteze pe marele sculptor român Constantin Brâncuşi. Informaţia a fost confirmată zilele acestea de regizorul Mick Davis, cel care a regizat filmul Modigliani (2004), filmat în România.

 

Paparazzi l-au surprins pe Andy Garcia în aeroportul din Los Angeles şi, camuflat de ochelarii de soare şi pălăria în ton cu pardesiul, e departe de imaginea pe care o aveam despre el. Deşi şi-a păstrat aerul cuceritor care l-a făcut celebru, actorul este complet schimbat. Totuşi, abia aşteptăm să-l vedem jucându-l pe Brâncuşi!

Foto: Profimedia

Modifică Setările