News

Andy Garcia la 60 de ani, de nerecunoscut la o ieşire publică

Andy Garcia la 60 de ani, de nerecunoscut la o ieşire publică

În vârstă de 60 de ani, actorul născut în Havana, Cuba, a fost, trebuie să recunoaştem, un sex simbol în Hollywood-ul anilor 80 şi 90. Andy Garcia tânăr, aşa cum ni-l amintim cel mai bine De nerecunoscut, recent, în Los Angeles Cu toate acestea, spre cinstea lui, seducătorul actor are o viaţă amoroasă cât se poate de aşezată, încă din anul 1982, de când este căsătorit cu Marivi Lorido, femeia care i-a dăruit, între timp trei fete şi un băiat. 

Pe Andy îl vedem rar în publicaţiile mondene acaparate astăzi de familia Kardashian şi alţii ca ei. Dar poate că paparazii nu-l mai iau în vizor şi pentru că actorul este greu de recunoscut în apariţiile lui publice, aşa cum s-a întâmplat pe 28 ianuarie, atunci când un Andy Garcia foarte schimbat de cum ni-l aminteam a fost fotografiat în Los Angeles.

Exclusive... 52297416 Andy Garcia gets an ice cream cake from Baskin Robbins in Los Angeles, California on January 28, 2017. The 'Ballers' actor is currently in post-production for the action thriller 'Geostorm.' FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876
Andy Garcia pare că a mai slăbit în ultimul timp

Ieşind de la o gelaterie, starul de origine cubaneză a apărut îmbrăcat casual, cu ochelari şi cu bască pe cap. Şi a fost nevoie să ne uităm de două ori pentru a ne da seama că este vorba de el. De remarcat forma fizică destul de bună pentru vârsta actorului, care pare că a a mai slăbit, în ultimul timp.

Foto: Hepta

Modifică Setările