Spectacole

Angela Gheorghiu îi va cânta lui Putin

Angela Gheorghiu îi va cânta lui Putin

La doar câteva zile de la învestirea cu mare fast a lui Vladimir Putin ca preşedinte al Rusiei, celebra soprană de origine română a fost invitată să susţină un recital la palatul Kremlin din Moscova.

Angela Gheorghiu va concerta pe 16 decembrie la palatul Kremlin. În spectacol alături de ea va fi prezent un alt român, tânărul tenor Bogdan Mihai, invitat chiar de cunoscuta soprană.

Palatul Kremlin are o capacitate de 6.000 de locuri şi este este cea mai mare sală de concerte din Rusia. Clădirea a găzduit până acum, recitalurile unor artişti celebri precum Bryan Adams şi Chris Rea. De asemenea, marele teatru Balşoi din Moscova a susţinut aici numeroase spectacole.

Foto: Reuters, pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

Uite cum arată fiica lui Horia Brenciu

News

Uite cum arată fiica lui Horia Brenciu

Entertainer prin definiţie, artistul ştie când şi cum să folosească ocaziile în care să-şi expună familia, pe care, altfel, o ţine departe de ochii presei. Iată cea mai nouă postare a lui de acest fel.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

Spectacole

Cum vrea să fie primit Joe Cocker la Bucureşti?

Artistul va susţine un concert excepţional duminică, la Sala Palatului, aşa că organizatorii au pus la punct ultimele detalii pentru ca şederea acestuia la Bucureşti să fie cât mai confortabilă.

Spectacole

B'EstFest - Programul concertelor, pe ore

Evenimentul se află la cea de-a şaptea ediţie, fiind organizat în perioada 5 – 7 iulie în B’ESTFEST Park din Tunari. Porţile festivalului se vor deschide publicului vineri începând cu ora 17.00.

Muzica

Părerile unor artişti români despre prestaţia lui Cezar Ouatu la Eurovision

România a reuşit ieri să se califice în finala de la Eurovision cu melodia interpretată de Cezar Ouatu, a cărui prestaţia a fost şi lăudată, şi contestată, deopotrivă. Să vedem ce părere au unii atişti români despre show-ul lui de aseară.

News

Michael Jackson se temea că va muri pe scenă

Megastarul se temea că va muri împuşcat pe scenă şi chiar îşi luase rămas bun de la prieteni, cu câteva săptămâni înainte de a muri, în 2009, potrivit unui apropiat al regretatului cântăreţ.

News

Gérard Depardieu se mută în Rusia

După ce preşedintele Vladimir Putin i-a acordat cetăţenia rusă, actorul francez îşi va muta domiciliul în oraşul Saransk, pe Strada Democraţiei.

Energie şi emoţie pe ritmuri Bere Gratis

Spectacole

Energie şi emoţie pe ritmuri Bere Gratis

14 ani de carieră, zeci de piese şi un nou album, pe scurt, Bere Gratis şi un concert aniversar bine primit de fani, care a avut loc pe 19 noiembrie, la TNB.

Angela Gheorghiu, internată de urgenţă

News

Angela Gheorghiu, internată de urgenţă

În timpul unui spectacol susţinut pe scena operei din San Francisco, sopranei i s-a făcut rău şi a fost transportată de urgenţă la spital.