News

Angela Gheorghiu recunoaşte că a suportat acte de violenţă

Deşi ea şi Roberto Alagna păreau să formeze cuplul ideal, în spatele cortinei soprana era victima violenţei conjugale, comportament pe care l-a suportat vreme de mai mulţi ani.

În premieră, Angela Gheorghiu a vorbi deschis, în cadrul unui interviu acordat publicaţiei „The Independent“, despre comportamentul agresiv al soţului ei, tenorul Roberto Alagna. Ea a mărturisit că a fost victima violenţei domestice timp de mai mulţi ani şi că acesta era violent cu ea chiar şi în faţa familiei ei, iar uneori nu putea cânta din cauza acestor abuzuri.

„Această mărturisire va şoca iubitorii de operă din lumea întreagă, deoarece Gheorghiu şi Alagna, care au divorţat recent, erau văzuţi ca fiind cuplul de aur al operei“, scrie „The Independent“.

Alagna este unul dintre cei mai apreciaţi tenori din lume, Gheorghiu, este, de asemenea, un star al operei mondiale. Ea va interpreta rolul titular în spectacolul "La Rondine", care va avea premiera la Covent Garden, în Londra, vineri.

Atunci când Gheorghiu s-a căsătorit cu tenorul, în 1996, povestea lor plină de pasiune a ţinut primele pagini ale publicaţiilor de gen. Au cântat împreună atât pe scenă, cât şi în înregistrări. Cu o relaţie tumultuoasă, Gheorghiu şi Alagna au fost consideraţi, scrie The Independent, "Posh şi Becks ai operei (Victoria şi David Beckham, n.r.)".

„Am fost foarte înţelegătoare cu Roberto în ceea ce priveşte această chestiune, pentru că, altfel, în Franţa (unde locuieşte tenorul), acest lucru ar fi o mare problemă pentru el", a declarat soprana pentru „The Independent“. "În România, am vrut ca relaţia noastră să se termine cât mai repede posibil. Semnezi câteva foi şi «ciao, arrivederci». Pentru că nu am vrut să am o relaţie cu un asemenea om“, a spus artista.

„Sunt lucruri pe care le accepţi în viaţă de la bărbatul tău, dar nu am vrut să continuu să trăiesc cu ideea că bărbatul de lângă mine este violent. Basta! Am spus tot ce puteam spune, am făcut tot ce era de făcut, până în ultimul moment. Mi-am spus mie însămi că nu este adevărat, că nu pot accepta că aşa ceva mi se întâmplă... acum accept şi gata. Un asemenea om nu se va schimba niciodată“, a adăugat artista.

„Era violent şi în faţa familiei mele şi în faţa familiei lui. Eu am trecut prin lucrurile acestea. Este pagina cea mai neagră din povestea vieţii mele. Ani de zile am refuzat să cred, am spus că va fi bine... lucruri pe care ţi le spui mereu. Dar este ca o boală. Chiar dacă eşti cel mai furios om din lume, să îţi loveşti soţia... este imposibil. Să faci asta în faţa tatălui tău, în faţa fratelui tău şi ei să nu spună nimic? Aşa a fost viaţa mea“, a mărturisit aceasta.

„La început, când eşti tânăr şi plin de energie, te simţi prost. Plângi şi cânţi, cânţi şi plângi. Mă gândeam că poate plâng mai mult decât cânt. Într-o zi, mi-am spus că nu mai pot cânta. Eram atât de obosită din cauza plânsului şi a ţipetelor, eram complet kaput. Pentru mine, soluţia a fost să nu mai cântăm împreună“, a adăugat Angela Gheorghiu.

Soprana a mai povestit că, în prima parte a relaţiei sale cu Alagna, a văzut doar ce voia să vadă. „Oamenii din jurul meu, colegii îmi spuneau «Ai grijă». Dar, pur şi simplu, am vrut să fiu cu Roberto. Am divorţat de primul meu soţ pentru el. Când eşti îndrăgostit, eşti complet orb. Şi nu ştii, nu vrei să ştii nimic“, a spus artista.

„Acum sunt diferită. În ziua în care am acceptat că trebuie să divorţez de Roberto, sunt sigură că adevărata mea persoană a ieşit la suprafaţă. Nu pot să mă mai prefac. M-am prefăcut prea mult şi am suferit prea mult. Basta. Acum este timpul să fiu cinstită cu mine“, a spus soprana.

Contactată de „The Independent“, Marinella Alagna, sora şi agentul lui Roberto Alagna, a refuzat să comenteze aceste declaraţii. „Nu avem timp pentru prostii de genul acesta“, a spus ea.

Foto: pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

Sarah Brightman va zbura în spaţiu

News

Sarah Brightman va zbura în spaţiu

Celebra soprană britanică a început antrenamentele pentru cea mai extraordinară experienţă din viaţa ei: 10 zile petrecute la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale. Zborul va avea loc în octombrie.

Cum arată Oana Ioniţă în ultimul trimestru de sarcină?

News

Cum arată Oana Ioniţă în ultimul trimestru de sarcină?

Fosta bebeluşă de la "Cronica Cârcotaşilor" este în a şaptea lună de sarcină, dar se simte şi arată excelent. Şi asta pentru că nu a renunţat la orele de balet pe care le predă la sala ei de dans, chiar dacă nu mai face la fel de mult efort.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

Contraatacul lui Ştefan Bănică jr.

News

Contraatacul lui Ştefan Bănică jr.

După ce fosta lui soţie a insinuat în emisiunea Teo Show că este un bărbat violent, artistul şi-a spus propria variantă în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

Cum răspunde Ştefan Bănică jr. acuzaţiilor fostei soţii

News

Cum răspunde Ştefan Bănică jr. acuzaţiilor fostei soţii

La puţin timp după ce Andreea Marin a vorbit despre motivele grave care au dus la destrămarea mariajului lor, artistul a scris câteva rânduri pe pagina sa de socializare.

De ce îl acuză Andreea Marin pe Ştefan Bănică jr.?

News

De ce îl acuză Andreea Marin pe Ştefan Bănică jr.?

Într-o discuţie francă şi detaşată despre fostul ei mariaj, vedeta de televiziune a dezvăluit în premieră motivele care au dus la divorţul din primăvară.

Replica fostului soţ al Angelei Gheorghiu

News

Replica fostului soţ al Angelei Gheorghiu

Tenorul Roberto Alagna n-a putut ignora declaraţiile fostei sale partenere de viaţă şi, deşi iniţial n-a dorit să comenteze acuzaţiile aduse, a decis să iasă la rampă şi să-şi spună propria versiune.