Gossip

Angela Gheorghiu şi-a retras sprijinul pentru Ouatu?

Angela Gheorghiu şi-a retras sprijinul pentru Ouatu?

Dacă, până deunăzi, pagina de facebook a sopranei române alimenta imaginaţia românilor cu fotografii alături de Cezar, de aseară lucrurile s-au schimbat.

Nereuşita lui Cezar Ouatu de la Eurovision pare s-o fi supărat tare rău pe susţinătoarea lui cea mai înfocată, Angela Gheorghiu. Căci altfel cum ne-am putea explica dispariţia fotografiilor cu ei doi de pe contul de socializare al sopranei şi chiar şi a mesajului ei de susţinere scris joi, după a doua semifinală?

Ultima postare datează de vineri, când aflăm că Angela Gheorghiu a participat la un eveniment organizat la Bruxelles, la Parlamentul European.

Cât despre finala Eurovision, aceasta a declarat pentru Mediafax următoarele, înainte de show-ul de aseară:

"Spectacolul prezentat de Cezar la Eurovision, după părerea mea, s-a îndepărtat dramatic de ceea ce este artistul Cezar Ouatu. Consider că toate elementele utilizate sunt greşite şi sunt departe de mesajul textului sau de gustul meu. Indiferent de rezultatul acestui concurs (unul influenţat geopolitic şi nu întotdeauna bazat pe talent), Cezar trebuie să se reîntoarcă la muzica bună şi bunul gust. Ne vom revedea cu publicul român la concertul amicului meu Andrea Bocelli şi apoi într-un concert de mare importanţă la Moscova, la teatrul Stanislavsky, unde eu am considerat că poate să-mi fie alături pe scenă. Baftă Cezar! Hai România!", a spus Angela Gheorghiu cu câteva ore înainte de începerea ultimei etape din concurs.

Iar la capitolul „tinere speranţe”, observăm că „votul” a plecat de la Cezar spre un alt artist aflat la începutul carierei, Teodor Ilincăi, alături de care a fost surprinsă în mai multe ipostaze cel puţin amuzante.

,

Modifică Setările