Gossip

Angela Gheorghiu şi-a retras sprijinul pentru Ouatu?

Angela Gheorghiu şi-a retras sprijinul pentru Ouatu?

Dacă, până deunăzi, pagina de facebook a sopranei române alimenta imaginaţia românilor cu fotografii alături de Cezar, de aseară lucrurile s-au schimbat.

Nereuşita lui Cezar Ouatu de la Eurovision pare s-o fi supărat tare rău pe susţinătoarea lui cea mai înfocată, Angela Gheorghiu. Căci altfel cum ne-am putea explica dispariţia fotografiilor cu ei doi de pe contul de socializare al sopranei şi chiar şi a mesajului ei de susţinere scris joi, după a doua semifinală?

Ultima postare datează de vineri, când aflăm că Angela Gheorghiu a participat la un eveniment organizat la Bruxelles, la Parlamentul European.

Cât despre finala Eurovision, aceasta a declarat pentru Mediafax următoarele, înainte de show-ul de aseară:

"Spectacolul prezentat de Cezar la Eurovision, după părerea mea, s-a îndepărtat dramatic de ceea ce este artistul Cezar Ouatu. Consider că toate elementele utilizate sunt greşite şi sunt departe de mesajul textului sau de gustul meu. Indiferent de rezultatul acestui concurs (unul influenţat geopolitic şi nu întotdeauna bazat pe talent), Cezar trebuie să se reîntoarcă la muzica bună şi bunul gust. Ne vom revedea cu publicul român la concertul amicului meu Andrea Bocelli şi apoi într-un concert de mare importanţă la Moscova, la teatrul Stanislavsky, unde eu am considerat că poate să-mi fie alături pe scenă. Baftă Cezar! Hai România!", a spus Angela Gheorghiu cu câteva ore înainte de începerea ultimei etape din concurs.

Iar la capitolul „tinere speranţe”, observăm că „votul” a plecat de la Cezar spre un alt artist aflat la începutul carierei, Teodor Ilincăi, alături de care a fost surprinsă în mai multe ipostaze cel puţin amuzante.

,

Comentarii

Articole asemănătoare

Muzica

VIDEO România la Eurovision: istoricul participării

Înainte de 1989, ţările din blocul comunist nu aveau voie să participe în concurs. După Revoluţie însă, România a fost prezentă de 17 ori pe scena Eurovisionului, prima reprezentant al nostru fiind Dan Bittman, la ediţia din 1994.

Al Bano, pe aceeaşi scenă cu Conchita Wurst

Muzica

Al Bano, pe aceeaşi scenă cu Conchita Wurst

Celebrul cântăreţ italian a concertat în urmă cu câteva zile, la evenimentul Starnacht am Wörthersee, care a avut loc în Austria şi la care a participat şi Conchita Wurst, care a câştigat concursul Eurovision 2014.

INTERVIU Kitty & Ovi Jacobsen – „Avem mereu opţiunea de-a ne întoarce în Norvegia“

Interviu

INTERVIU Kitty & Ovi Jacobsen – „Avem mereu opţiunea de-a ne întoarce în Norvegia“

Are publicul scandinav de partea lui şi propria galerie de norvegieni acasă, aşa că finala Eurovision de la Copenhaga e doar un nou spectacol „în familie“.

Paula Seling – „Nu plănuiam o întoarcere la Eurovision“

Interviu

Paula Seling – „Nu plănuiam o întoarcere la Eurovision“

Faceţi jocurile! Ruleta celui mai mare concurs de muzică european se-nvârte din nou, iar pariurile noastre merg spre o reţetă deja cunoscută.

Elena Cârstea vrea să facă un spectacol cu români la Hollywood

Muzica

Elena Cârstea vrea să facă un spectacol cu români la Hollywood

De când a plecat în Statele Unite, artista n-a mai avut la del de multe concerte şi reprezentaţii ca în trecut. Dar acum vrea să strângă mai mulţi artişti români pe o scenă din Hollywood.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

News

Mihai Trăistariu, atac dur la adresa Alexandrei Stan

Cântăreţul care a reuşit să se plaseze pe locul al patrulea la finala Eurovision din 2006 o desfiinţează pe artista care a reuşit să se facă cunoscută peste hotare cu piesa “Mr. Saxobeat”.

Angela Gheorgiu şi Cezar Ouatu sunt sau nu împreună?

News

Angela Gheorgiu şi Cezar Ouatu sunt sau nu împreună?

Soprana şi contratenorul au vorbit ieri despre relaţia pe care o au, în emisiunea lui Mihai Gâdea, de la Antena 3.