News

Angela Gheorghiu, şase ani de dragoste cu iubitul mai tânăr cu 22 de ani. Ce spune marea soprană despre relaţia lor

Angela Gheorghiu, şase ani de dragoste cu iubitul mai tânăr cu 22 de ani. Ce spune marea soprană despre relaţia lor

Angela Gheorghiu se simte mai fericită ca niciodată lângă iubitul tinerel. Soprana a ţinut să îi mulţumească pe un cont de socializare pentru cei şase ani de iubire.

Angela a lăsat în urmă căsnicia cu Roberto Alagna şi a renăscut lângă Mihai Ciortea, partenerul de viaţă din ultimii şase ani. Cei doi au reuşit să treacă peste toate împreună, chiar şi peste diferenţa de vârstă, care este de 22 de ani. „Astăzi împlinim şase ani de relaţie. Sunt atât de fericită cu dragul meu Mihai, pentru cea mai onestă şi frumoasă iubire şi pentru fericirea pe care o trăiesc în fiecare zi', a scris artista pe Facebook.

Angela Gheorghiu mărturisea în urmă cu ceva ani calvarul pe care a trebuit să îl suporte în căsnicia cu Roberto Alagna. Solista recunoştea atunci că din fosta sa relaţie nu lipseau momentele de agresiune, iar acestea se întâmplau, de cele mai multe ori, în faţa familiei. „Aceasta este cea mai neagră pagină din povestea vieţii mele. Am fost foarte înţelegătoare cu Roberto în această chestiune, pentru că în Franţa, unde locuieşte el, acest lucru ar fi o mare problemă. În viaţă, accepţi anumite lucruri din partea bărbatului tău, dar eu nu am mai vrut să continui să trăiesc cu ideea că omul meu este violent”, mărturisea soprana.

Modifică Setările