News

Angela Gheorghiu, varianta etno

Angela Gheorghiu, varianta etno

Aflată în ţară pentru câteva zile, soprana a vizitat nordul Moldovei şi Maramureşul împreună cu câţiva prieteni, cărora le-a arătat unele dintre cele mai frumoase locuri din România.

Înainte de reprezentaţia pe care o pregăteşte la Seoul, cu opera „La Bohème“, programată să aibă loc pe 1 septembrie la Amfiteatrul Universităţii Yonsei, Angela Gheorghiu şi-a permis o scurtă vacanţă în România. Însoţită de câţiva apropiaţi, de care este aproape nedespărţită, soprana a mers să vizitezer mânăstirile din nordul Moldovei şi Maramureşul.

vezi aici galeria foto

După cum şi-a obişnuit fanii, artista a postat pe pagina personală de Facebook mai multe fotografii în care apare îmbrăcată în port popular din zona Maramureşului, dar şi din timpul vizitei în Cimitirul Vesele din Săpânţa sau de la mănăstirile din Bucovina.


Foto: Facebook

Comentarii

Articole asemănătoare

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

Cum arată mama Elenei Udrea?

News

Cum arată mama Elenei Udrea?

Ieri, politiciana şi-a serbat mama, cu ocazia Sfintei Marii, zi pe care au petrecut-o împreună în Lăpuş. Aceasta a fost una dintre puţinele ocazii în care Elena Udrea a fost văzută alături de mama sa.