News

Angela Merkel şi preşedinţii francezi. O istorie a tandreţei dintre ei, în imagini

Angela Merkel şi preşedinţii francezi. O istorie a tandreţei dintre ei, în imagini

French President Jacques Chirac salutes German Chancellor Angela Merkel after a mini-summit focused on Iran and the Middle East as well as recent developments in the European aerospace and energy sectors, 23 September 2006 in the castle of Compiegne, northern France. Photo by Thierry Orban/ABACAPRESS.COM | 106215_18

There's something about Angela. Angela Merkel, cancelarul german, adică. Înainte de toate, doamna politician în vârstă de 62 de ani este o femeie şi una sensibilă, probabil, la farmecul à la française al preşedinţilor din Hexagon. Un meme devenit viral Cea mai recentă victimă a Angelei poartă numele prospătului preşedinte ales al Franţei, Emmanuel Macron, în vârstă de 39 de ani, despre mariajul căruia s-au epuizat articolele în presa internaţională.

Odată cu întâlnirea celor doi de ieri, de la Berlin, au apărut, evident, şi numeroase meme-uri amuzante legate de o imaginară atracţie a lui Macron faţă de Merkel, dată fiind apetenţa lui pentru femeile în vârstă. Cu un sfert de veac mai în vârstă, de exemplu.

Dar e ceva cu Angela şi tandreţea pe care i-o arată preşedinţii francezi. Noi facem o recapitulare pentru tine cu cele mai simpatice şi afectuoase momente surprinse între cei mai puternici oameni dn Franţa, respectiv Germania.

Atenţie! Acest text este un pamflet, nici noi nu-l luăm în serios!

Ştii că sunt mai tânără decât soţia ta, nu?
Cu zece ani în urmă, Nicolas Sarkozy îşi încerca farmecul cu doamna de fier
Francois Hollande şi Angela arată ca nişte foşti iubiţi din tinereţe care s-au regăsit peste ani
Doar tu mă-nţelegi, mon cher!
În 2006, unui Jacques Chirac îmbătrânit probabil că Angela îi părea o bucăţică

Foto: Hepta

Modifică Setările