News

Angela Similea îşi petrece Sărbătorile peste Ocean

Angela Similea îşi petrece Sărbătorile peste Ocean

La cei 70 de ani ai săi, artista îşi permite să fie selectivă cu concertele şi prefera ca, pe timpul iernii, să stea la cald în Statele Unite.

Angela Similea

Pe timp de iarnă, când colegii ei de breaslă aleargă de la un concert la altul, pe perioada Sărbătorilor, Angela Similea se menajează. Ea a refuzat toate ofertele din această iarnă şi a intrat în pauză vocală. De altfel, de câţiva ani încoace, mai precis de când a murit soţul său, Victor Surdu, artista locuieşte mai mult peste Ocean, la fiul său, Sorin Hilgen.

Angela Similea si Ovidiu Komornyik 2
De ani buni, Angela Similea şi Ovidiu Komornyik cântă împreună.

Angela Similea si Ovidiu Komornyik

Ea stă în ţară mai mult vara, când are şi concerte cu Ovidiu Komornyik, iar apoi se întoarce la familia sa din America. Tot acolo se află şi nepoţii săi, Jan Christian şi Grace.

Angela i-a fost ca o a doua mamă lui Grace, o frumuseţe de fată, care în urmă cu mai bine de şapte ani a fost protagonista unui videoclip ”E steaua mea, speranţa mea”, pe care însăşi bunica sa l-a cântat şi i l-a dedicat. Tânăra nu a ascuns niciodată faptul că Angela Similea a avut o contribuţie însemnată în dezvoltarea sa ca om. Despre bunica sa, Grace vorbeşte cu multă admiraţie.

”Este cea mai importantă femeie din viaţa mea. Este iubitoare şi generoasă. Angela m-a învăţat să fiu cinstită, să iert şi să muncesc mult pentru viitorul şi fericirea mea”, spune aceasta.

Angela Similea 12

Modifică Setările