News

Angélica Rivera, de la actriţă la Primă Doamnă

Angélica Rivera, de la actriţă la Primă Doamnă

O mai ştiţi pe Gaviota din „Tequila cu suflet de femeie“? Ei bine, vedeta de telenovele a ajuns Prima Doamnă a Mexicului, după ce soţul ei, Enrique Peña Nieto a fost ales preşedinte, în decembrie 2012.

Pe plan profesional, a cunoscut succesul cu apariţia în telenovele, ea intrând în branşa actoricească de la vârsta de 17 ani şi devenind preferata publicului cu rolurile din "Mariana de la noche", "La dueña", "Ángela" şi "Tequila cu suflet de femeie".

Pe plan sentimental, cel de-al doilea mariaj al Angélicăi, din 2010, a fost de bun augur pentru vedeta din Mexic, care nu şi-a găsit doar un partener de viaţă, ci şi unul care să-i ducă cariera la un alt nivel. Căci, de când a acceptat să devină doamna Nieto, Angélica a înţeles ce înseamnă să fii nevastă de politician şi să parcurgi ţara în calitate de soţie a guvernatorului statului Mexico.


Din martie 2012, ea şi-a luat foarte în serios noul rol şi l-a însoţit pe Enrique în campania electorală şi publicând cartea “What my eyes see, what my heart feels” despre experienţa ei de campanie, iar în decembrie a sărbătorit alături de el câştigarea alegerilor prezidenţiale din Mexic.


Iar, de când a devenit Primă Doamnă, frumoasa actriţă şi-a schimbat radical stilul vestimentar, uitând de hainele decoltate şi de fustele prea scurte. Iar pentru asta a primit şi aprecierea editorilor de modă, fiind inclusă pe lista celor mai stilate femei din lume publicată de revista “Vanity Fair”.


Şi, la cei 43 de ani ai săi, trebuie să recunoaştem că arată impecabil, unde mai pui că este şi mama a trei copii, Angélica Sofia (17), Fernanda (14) şi Regina (8), al căror tată este primul ei soţ, producătorul José Alberto Castro, de care s-a separat în 2008.

Iar Enrique are, la rândul lui, trei copii.


Acum, ea se află în vizită în Statele Unite, la summit-ul oficial din California, unde a întâlnit-o pe Prima Doamnă a Chinei, Peng Liyuan. Marea absentă de la acest eveniment este chiar Michelle Obama, care şi-a motivat lipsa prin faptul că trebuie să aibă grijă de fiicele sale, Sasha şi Malia.

Modifică Setările