News

Angelica Rivera, o Primă Doamnă extrem de elegantă FOTO

Angelica Rivera, o Primă Doamnă extrem de elegantă FOTO camera-retro icon Vezi galeria 34 poze

Fosta actriţă, protagonista din celebra telenovelă "Stăpâna", actualmente soţia preşedintelui Mexicului, a făcut o nouă demonstraţie de graţie şi rafinament la un eveniment public.

Angelica Rivera şi Enrique Peña Nieto formează unul dintre cele mai stilate cupluri prezidenţiale. L-au demonstrat şi deunăzi, la Ziua Independenţei Mexicului, unde cei doi au apărut la balconul palatului prezidenţial ca un cuplu regal.

Fostă vedetă de telenovele, iubită pentru rolurile din "Stăpâna" şi "Tequila cu suflet de femeie", Angelica Rivera şi-a schimbat radical stilul vestimentar în ultimii ani, datorită noului statut dobândit. Ea a uitat de hainele decoltate şi de pictorialele sexy cu care îşi încânta fanii odinioară şi a adoptat un stil formal şi sobru în vizitele oficiale în care îşi însoţeşte partenerul de viaţă, devenit şef al statului.

Căsătoria celor doi, din anul 2010, a fost şi o mişcare de campanie electorală de succes. "The Huffington Post" scria, la acea vreme, că Angelica Rivera este o persoană cu mult şarm şi priză la public şi ar putea atrage atenţia şi simpatia electoratului mexican. Acest lucru s-a întâmplat, iar Enrique Pena Nieto a câştigat alegerile prezidenţiale din 2012, pentru un mandat unic de şase ani.

Iat-o acum pe Angelica Rivera ca o adevărată "lady in red" la Ziua Independenţei Mexicului, ultima de acest gen la care a luat parte în calitate de Primă Doamnă.

Foto: www.gob.mx/presidencia

Modifică Setările