Gossip

Angelina şi Brad au devenit Mr. and Mrs. Pitt?

Angelina şi Brad au devenit Mr. and Mrs. Pitt?

Aşa susţin tabloidele din Marea Britanie, care susţin că cele două staruri şi-ar fi unit destinele de Sărbători, undeva, în Caraibe.

Peisajul paradisiac din Parrot Cay, din insulele Turks & Caicos, ar fi fost decorul în care Angelina Jolie şi Brad Pitt ar fi decis, după luni de aşteptare febrilă, să devină soţ şi soţie.

Chiar dacă vestea ar putea fi doar un zvon, cum a fost de-atâtea alte ori, nu putem spune că ne-ar mira ca, până la urmă, să se adeverească. Căci Angie şi Brad sunt foarte discreţi şi au spus în nenumărate rânduri că-şi doresc o ceremonie intimă, departe de ochii oricărui privitor străin şi, mai ales, departe de obiectivele de fotografiat ale paparazilor sâcâitori.

Iar cei de la “Daily Mail” şi “The Telegraph” spun că e foarte posibil ca ceremonia să fi avut loc de Crăciun, în timpul vacanţei din Caraibe pe care cele două vedete au petrecut-o pe proprietatea privată a designerului Donna Karan.

Angelina (37) şi Brad (49) anunţaseră deja presa că, de Sărbători, vor să călătorească “în mai multe ţări străine”, pentru a le face pe plac celor şase copii ai lor. Astfel, ei au ajuns în insulele Turks & Caicos, din arhipelagul Caraibe, şi s-au cazat în luxosul complex Parrot Cay.

În această călătorie, au fost însoţiţi şi de părinţii actorului şi de fratele şi sora acestuia, o reuniune de familie care face mai credibilă ştirea că, într-adevăr, la reşedinţa exotică a Donnei Karan, a avut loc o nuntă.

Planurile de nuntă ale celebrului cuplu au stârnit speculaţii încă de când cei doi şi-au făcut publică logodna, în aprilie 2012, cele mai recente zvonuri despre locul ales de Pitt şi Jolie pentru ceremonie oprindu-se asupra Greciei.

În luna aprilie, celebrii actori Angelina Jolie şi Brad Pitt au confirmat că s-au logodit şi că urmează să se căsătorească în curând, spre încântarea numeroşilor fani ai celor doi artişti americani.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt împreună de şapte ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici - Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Modifică Setările