News

Angelina şi Brad şi-au scos casa la vânzare

de admin

Faimosul cuplu vrea să taie de pe lista fabuloaselor sale proprietăţi casa din California, cu 4 dormitoare şi 4 băi. Din ce în ce mai plictisiţi de Hollywood, Brad şi Angelina speră să-şi vândă cât mai repede reşedinţa californiană pentru suma de 13.750.000 de dolari.

Casa are vederi splendide spre Oceanul Pacific, o piscină, un teren de tenis, grădini generoase - iar înainte de-a fi scoasă la vânzare, a beneficiat de renovări consistente comandate de cuplul Jolie-Pitt. Cei doi n-au locuit oricum prea mult aici - Brad a cumpărat casa după divorţul de Jennifer din 2005 şi a mai încercat s-o vândă cu 18 milioane de dolari în 2009. N-a reuşit, iar acum a fost nevoit să mai lase din preţ!

El şi Angelina sunt mult prea îndrăgostiţi acum de Castelul Miraval, pe care îl au în Franţa. Pe lângă domeniul din sătucul Brignol, ei mai au o proprietate în nordul Italiei, o casă în New Orleans, iar în prezent, Angelina şi cei şase copii ai lor locuiesc într-o casă din vestul Londrei - pe parcursul filmărilor lui Brad, desfăşurate în Scoţia, pentru pelicula World War Z.

Foto: Northfoto

Modifică Setările