News

Angelina şi Brad s-au mutat într-un conac scoţian

Angelina şi Brad s-au mutat într-un conac scoţian

Cele două staruri hollywoodiene nu încetează să ne arate că ştiu să trăiască pe picior mare, chiar dacă alegerile lor sunt pe cât de rafinate, pe atât de extravagante. Totuşi, chiar şi ei ar da oricât să se bucure de traiul simplu, de la ţară.

Vezi aici noua reşedinţă de vară a familiei Jolie-Pitt

Deunăzi, Angelina Jolie şi Brad Pitt şi-au suit tot clanul într-un charter şi au aterizat în Glasgow. Dacă săptămânile trecute cuplul a fost zărit retrăgându-se în fiecare weekend în zona de provincie din apropierea Londrei, într-o vilă privată cu personal atent selectat şi unde cei doi ajungeau tot pe calea aerului, dar cu elicopterul, acum Angie şi Brad au renunţat la escapadele romantice şi au decis să le ofere celor şase copii ai lor o vacanţă cu iz rural.

Astfel, clanul Jolie-Pitt, aflat în Anglia pe perioada filmărilor pentru „World War Z“, în care Brad e angrenat de câteva săptămâni bune, s-a relocat în Scoţia, într-un conac de secol 16, proprietate aflată pe dealurile Ayrshire. Conacul are grajduri şi hectare întregi de culturi, fapt îmbucurător pentru copiii care deja s-au arătat entuziasmaţi de caii şi vacile fermei ori de iazul plin cu peşte aflat pe domeniu. Deja Brad şi cei doi copii mai mari, Maddox (10) şi Pax (7), au fost la pescuit, în timp ce Angelina l-a luat pe Knox (3) la cules flori de câmp. Cât despre fete, Zahara (6), Shiloh (5) şi Vivienne (3) şi-au descoperit un nou hobby: călăria.

Foto: Daily Mail

Modifică Setările