News

Angelina Jolie a angajat un asasin profesionist ca s-o omoare: „Era mai simplu decât să mă sinucid” Ce i-a propus criminalul?

Angelina Jolie a angajat un asasin profesionist ca s-o omoare: „Era mai simplu decât să mă sinucid” Ce i-a propus criminalul?

Diva hoolywoodiană a făcut nişte dezvăluiri incredibile în urmă cu 20 de ani! Ea a recunoscut că a angajat, la un moment dat, un asasin profesionist ca să o omore. I se părea mai simplu decât să se sinucidă ea. În schimb, a avut parte de surpriza vieţii ei!

Actriţa a declarat, la 26 de ani, că a avut momente în viaţă în care sinuciderea i se părea unica soluţie. Şi, drept urmare, s-a gândit că ar fi mai simplu să angajeze un asasin plătit, care să-i îndeplinească dorinţa, decât să recurgă ea singură la cine ştie ce metode pentru a-şi lua viaţa.

Angie a precizat, pentru cei de la imdb.com, că acele gânduri le-a avut într-o perioadă întunecată a vieţii ei, când era cât pe ce să se sinucidă. Totuşi, în hăul existenţial în care se afla, a avut o revelaţie – să apeleze la un profesionist care să facă toată treaba. „O să pară nebunie curată, dar a existat un moment în viaţa mea în care voiam să plătesc pe cineva ca să mă omoare”, a spus Jolie spre stupoarea noastră, a tuturor.

Ce s-a întâmplat atunci, cum de a rămas actriţa în viaţă? Nu s-a răzgândit, dacă la asta vă gândiţi, era la fel de hotărâtă să meargă până la capăt cu planul ei morbid. În schimb, altceva s-a întâmplat... „Persoana pe care am contactat-o mi-a vorbit foarte blând şi mi-a propus să stau o lună şi să reflectez la ceea ce-i propusesem. Şi, după o lună, lucrurile s-au schimbat în viaţa mea şi uite cum am supravieţuit eu şi chestiei ăsteia!”

Angelina s-a gândit să apeleze la altcineva să facă ce-şi dorea ea pentru simplul fapt că ar fi fost ulterior mai uşor pentru familia şi prietenii ei să accepte moartea ei. „Când te sinucizi, cei din jurul tău încep să se simtă vinovaţi că n-au putut face ceva pentru a împiedica sinuciderea. Când eşti omorât, nimeni nu se mai simte vinovat, nu mai poartă această povară. Omorârea părea mai simplă decât sinucirea...”, a explicat Jolie, în 2001.

Foto - Profimedia

Modifică Setările