News

Angelina Jolie a făcut furori la Londra, după ce a renunţat la sutien. Actriţa ieşise la cumpărături cu copiii săi

Angelina Jolie a făcut furori la Londra, după ce a renunţat la sutien. Actriţa ieşise la cumpărături cu copiii săi camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Apariţie de zile mari a Angelinei Jolie. Actriţa a făcut furori prin Londra, după ce a petrecut ore bune la cumpărături, într-o bluză prin care i se ghiceau sânii.

Este o femeie senzuală şi faptul că a renunţat la sutien a intimidat multe persoane aflate în jurul său. Îmbrăcată super casual, într-o ţinută care părea foarte cuminte, actriţa a reuşit să facă valuri din clipa în care sânii i se întrezăreau obraznici, prin bluza albă aleasă.

Diva are o siluetă extrem de suplă, care îi permite orice alegere vestimentară. Pentru cumpărături în metropola engleză, Angie s-a îmbrăcat super comod. Prea comod, ar spune cârcotaşii, având în vedere că nu s-a mai încorsetat cu un sutien şi şi-a lăsat sânii să zburde liber prin bluză, întocmai ca imaginaţia fanilor săi.

Angelina a fost însoţită de fiica sa naturală, Shiloh Jolie-Pitt, care este la fel de frumoasă ca celebra sa mamă şi care, spre bucuria criticilor de modă, şi-a descoperit feminitatea şi a început să o şi exploateze, după perioada în care s-ar fi dorit băiat. Au fost prezenţi şi fiul Knox Jolie-Pitt, care a crescut şi a devenit un adevărat tânăr chipeş, care seamănă foarte mult cu tatăl său biologic, Brad Pitt, dar şi Zahara, fiica adoptată de Angelina Jolie.

Celebra familie a ales Dover Street Market and Regent Street pentru sesiunea de shopping din Londra.

Angelina Jolie nu este o mare fană a sutienului, având în vedere că şi într-o emisiune a venit tot fără, etalându-şi sânii printr-o superbă rochie de mătase.

Foto: Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările