Gossip

Angelina Jolie a ajuns la 45 de kg!

La Festivalul de Film de la Cannes, a atras atenţia tuturor cu silueta ei filiformă. Însă posibila cauză pentru pierderea în greutate a actriţei – consumul de droguri – a înspăimântat pe toată lumea.

Revista „Star” atrage atenţia asupra condiţiei fizice pe care Angelina o afişează de ceva vreme. Publicaţia susţine că partenera lui Brad Pitt, care are o înălţime de 1,70m, a ajuns la nici 45 de kilograme. „Angie arată atât de slabă şi de fragilă, încât Brad e de părere că mama celor şase copii ai săi are nevoie de ajutor profesionist. El chiar a pus la cale un fel de invervenţie, ca să sară în ajutorul iubitei sale. Ea e trasă la faţă, iar braţele ei sunt care nişte beţe”, a declarat o sursă pentru tabloidul american.
Apropiatul celebrului cuplu adaugă faptul că actorul este îngrijorat din cauza obiceiurilor alimentare ale partenerei sale: „Consumă numai batoane cu cereale şi sucuri naturale de fructe, ajungând astfel la 45 de kilograme. El a ajuns să-i lase iubitei sale mâncare la îndemână, ca să mai guste din când în când din acele alimente”. Rămâne de văzut dacă efortul lui Pitt va fi suficient ca să schimbe ceva la forma fizică a lui Jolie. Mai ales că există zvonuri conform cărora vedeta de cinema a slăbit atât de mult din cauza anorexiei sau a consumului de droguri. Cel puţin asta susţine „Star”.

Modifică Setările