News

Angelina Jolie: ”Am avut fluturaşi în stomac”! La ce se referă actriţa?!

Angelina Jolie: ”Am avut fluturaşi în stomac”! La ce se referă actriţa?!

Angelina Jolie stares adoringly at her son Maddox as they head to Buckingham Palace. The Hollywood actress left her central London hotel, dressed head to toe in black with Maddox, 15, before being driven to the palace.

Pictured: Angelina Jolie and Maddox Jolie-Pitt Ref: SPL1449498 140317
Picture by: Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:310-821-2666
New York:212-619-2666
London:870-934-2666
[email protected]

A ieşit din cochilie şi e pregătită să deschidă noi capitole în viaţa sa! După separarea de Brad, Angie e pregătită să meargă mai departe cu viaţa ei. Atât pe plan emoţional, cât şi pe plan profesional. Angelina în postura de profesor De aceea, actriţa a acceptat invitaţia Şcolii Economice şi Politice din Londra de a veni la catedră. Da, Angelina este acum profesoară, şi nu de actorie aşa cum v-aţi fi închipuit! Actriţa susţine un curs care se numeşte „Femei, Pace şi Securitate”.

Ieri, 14 martie, actriţa a susţinut primul curs în cadrul acestui master şi a mărturisit că a avut mari emoţii. ”Sunt puţin stresată, simt fluturaşi în stomac. Sper să mă descurc. Acest lucru este foarte important pentru mine”, a declarat Angie pentru cei de la ”The Evening Standard”, înainte să susţină acest seminar.

Starul de 41 de ani a povestit că-n cadrul seminarului le va vorbi studenţilor despre violenţa sexuală şi violul prin care trec femeile în timpul războiului şi despre experienţele sale acumulate din călătoriile în zonele cu probleme.

Angelina şi studenţii ei

Şi avem şi reacţii după acest curs! Pesemne, Angie s-a descurcat destul de bine în a le capta atenţia, căci, la sfârşitul cursului, studenţii au ţinut să se fotografieze alături de celebra lor profesoară şi să-i mulţumească pentru învăţăturile împărtăşite.

În imagine, Angie apare flancată de studenţi: ”Este un profesor minunat. Sunt onorată că am participat la lectura sa în legătură cu violenţa sexuală, viol şi munca ei alături de refugiaţi”, ”Doamnă Jolie, v-aţi descurcat de minune”, ”Un curs impresionat susţinut, azi, de Angelina”, au fost doar câteva dintre părerile studenţilor expuse în social media.

A mers alături de Maddox la un tur privat

După acest curs susţinut, actriţa de 41 de ani a mers alături de fiul Maddox la un tur privat al Palatului Buckingham. Îmbrăcată cu o ţinută sobră, Angie s-a arătat încântată de experienţa avută alături de fiul de 15 ani.

foto: Splash / Instagram

Modifică Setările