News

Angelina Jolie: "Am suferit de paralizie facială"

Angelina Jolie: "Am suferit de paralizie facială"

Actriţa a acordat primul interviu amplu după despărţirea din septembrie de Brad Pitt. Iată ce a avus de spus despre relaţia lor

În interviul acordat revistei Vanity Fair, vedeta de 42 de ani a făcut o mărturisire şocantă: a suferit de paralizie facială parţială în cea mai grea perioadă din viaţa ei, cea a divorţului de Brad Pitt. "Nu ştiu dacă a fost din cauza apropierii menopauzei sau pur şi simplu a fost pe sistem nervos, din cauza perioadei atât de grele. Uneori, femeile se pun pe ultimul loc în familie, până când constată că le este afectată sănătatea!"

Angie a povestit că lucrurile au început să se înrăutăţească în relaţia ei cu Brad în vara lui 2016... Nu neapărat o explicaţie aşteptată, pentru că atunci când ai o istorie în spate şi nişte copii, nu te grăbeşti să divorţezi din vară până în septembrie... "Am trecut prin cea mai grea perioadă, acum tragem aer în piept ca să ne revenim. Şi încercăm să facem tot posibilul să ne vindecăm ca familie", a spus Angelina, care după divorţ s-a mutat cu chirie. Iar acum, cu doar patru zile înainte de interviu, s-a mutat în casa cu 6 dormitoare şi 10 băi pe care şi-a cumpărat-o cu 25 de milioane de dolari în Los Feliz, California.

"În perioada asta am vrut să am grijă mai mult de casă, adică mi-am petrecut mai mult timpul spălând vase, curăţând mizeria lăsată de câini pe covor şi citindu-le copiilor poveşti seara, la culcare", a mai spus Angelina, care nu s-a declarat surprinsă de interviul atât de sincer al lui Brad din GQ. Actriţa a adăugat că ea, în schimb, nu vrea să arate prea multă emotivitate în faţa copiilor... "Eu îmi amintesc foarte bine că îmi făceam multe griji pentru mama în copilărie... Aşa că nu vreau să-şi facă griji pentru mine copiii mei! Mai bine plâng sub duş decât în faţa lor. Ei trebuie să ştie că totul va fi bine chiar şi atunci când tu, ca părinte nu eşti sigur de asta. Oricum, copiii mei au fost curajoşi..."

Foto: Vanity Fair, arhiva

Modifică Setările