News

Angelina Jolie, apariţie bizară la premiera unui documentar. Iată ce ţinută neglijentă a avut!

Angelina Jolie, apariţie bizară la premiera unui documentar. Iată ce ţinută neglijentă a avut!

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE ** West Hollywood, CA - Stars at the premiere of 'Faces Places' held at the Pacific Design center. Pictured: Angelina Jolie BACKGRID USA 11 OCTOBER 2017 USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

A apărut în presă, în urmă cu doar câteva zile, cu declaraţia cutremurătoare cum că a fost una dintre victimele producătorului Harvey Weinstein. Dar se pare că a pus deja acest incident pe seama trecutului, şi a făcut un act de prezenţă la premiera documentarului ”Faces Places”, regizat de buna sa prietenă Agnes Varda. Acolo, actriţa a avut o apariţie bizară! A fost binedispusă la acest eveniment În ultimele luni, Angie şi-a neglijat complet stilul vestimentar, aşa că – poate – n-ar trebui să ne mire faptul că a apărut, şi la acest eveniment organizat la Pacific Design Center, într-un outfit de-a dreptul bizar. Ne referim la faptul că a purtat un şal imens, într-o culoare cafenie, peste o rochie lungă, neagră, simplă, care n-o punea deloc în evidenţă.

Apreciem, însă, faptul că actriţa s-a distrat alături de cei doi regizori ai documentarului, Agnes Varda şi JR, şi s-a  fotografiat în ipostaze cât mai surprinzătoare. La acelaşi eveniniment s-a prezentat şi Jennifer Lawrence, care a purtat o rochie boemă, albă.

foto: Hepta

Modifică Setările