Gossip

Angelina Jolie ar vrea să se mute în Africa

Angelina Jolie a declarat că ar vrea să se mute în Africa alături de Brad Pitt şi de copii, atunci când cariera ei va fi mai puţin solicitantă.

„Nu mă voi retrage, dar la un moment dat voi face mai puţine filme", a declarat Jolie. "Adevărul este că mi-ar plăcea foarte mult să trăiesc în Africa la un moment dat. Mi-ar plăcea să petrec mai mult timp pilotând avioane. Şi pe plan artistic vor mai fi alte lucruri de făcut", a completat actriţa.

Angelina Jolie a mai spus că nu crede că va mai juca în vreun film alături de iubitul ei, Brad Pitt, deoarece nu li se oferă niciodată proiecte comune.

"Nu primim prea multe oferte de a face filme împreună. Discutăm mereu, pentru că întotdeauna există o fată în filmul lui şi un băiat în filmul meu. Pe de altă parte, ne-ar plăcea să lucrăm împreună şi să îi aducem şi pe copii în aventura noastră", a mai spus Jolie.

Comentarii

Articole asemănătoare

Gossip

Angelina şi Brad au semnat un contract prenupţial

În apropierea celei mai aşteptate nunţi ale anului, cei mai frumoşi miri din showbizul internaţional au pus deja la punct condiţiile mariajului lor.

Gossip

Angelina Jolie, în rolul mamei sale, Marcheline Bertrand

Angelina Jolie vrea să joace rolul mamei sale, Marcheline Bertrand, într-un film biografic care va fi realizat de compania de producţie deţinută de Brad Pitt, Plan B, anul viitor. Detaliile privind filmul sunt puţine, dar probabil acesta se va axa pe decizia lui Bertrand