News

Angelina Jolie, blondă în noul său film. Îi stă bine?

de admin

Angelina Jolie, blondă în noul său film. Îi stă bine?

După nunta în secret pe care Angelina Jolie şi Brad Pitt au făcut-o în august, la un castel din sudul Franţei, iată că cei doi au fost surprinşi în Malta, lucrând la noul film al Angelinei.

Filmul regizat de Angelina se intitulează By the sea şi este primul proiect la care lucrează cu soţul său, după pelicula Mr & Mr. Smith din 2005, potrivit unei publicaţii americane.

Cuplul a fost surprins filmând o scenă tensionată, în care Brad Pitt îşi îmbrăţişează frumoasa soţie. Actorul în vârstă de 50 de ani o calmează pe Angelina, sub privirile insistente ale tuturor celor prezenţi pe platoul de filmare.

Nu ştim care este motivul supărării, dar ştim că Angelina este piesa principală în acest proiect. Pe lângă faptul că regizează această peliculă, Angelina este scenaristă, dar şi actriţă pentru acelaşi film. Astfel, pentru rolul interpretat în By the Sea, Angelina este nevoită să poarte o perucă blondă. În ceea ce priveşte stilul vestimentar abordat, este unul retro, care o prinde de minune pe actriţă. În imaginile suprinse, vedeta în vârstă de 39 de ani poartă o rochie albă şi o eşarfă de culoarea muştarului.

Întrebată fiind de noul său film, Angelina a declarat în cadrul show-ului Extra că a depus foarte mult efort şi îşi doreşte ca totul să iasă bine: "E genul de film care ne place, dar in care nu am jucat de multe ori. E un tip de film experimental, independent, in care vom fi impreuna si cu adevarat deschisi sa incercam lucruri noi".

Sursă foto: Twitter

Modifică Setările