News

Angelina Jolie: „Brad m-a găsit plângând în duş”

Partenera lui Brad Pitt a făcut o dezvăluire care i-a luat prin surprindere pe fanii ei: a recunoscut că a trecut prin momente îngrozitoare în ultima perioadă.

Trecerea de la actorie la regie nu s-a produs lin în cazul lui Angie. Până ca filmul regizat de Jolie, „In the Land of Blood and Honey”, să fie lansat şi să se bucure de succes – este nominalizat la Globurile de Aur - Angelina a avut emoţii foarte mari din cauza responsabilităţii pe care şi-a luat-o.

„Am avut o adevărată cădere nervoasă. Eram în duş în momentul în care Brad m-a găsit plângând. Eram cu nervii la pâmânt. Simţeam că-mi asumasem o responsabilitate imensă şi mă percepeam ca pe o persoană neputincioasă. Mă gândeam: «Cine m-am crezut eu de mi-am asumat asemenea responsabilitate?».”

Comentarii

Articole asemănătoare

Gossip

Brangelina a stabilit ziua nunţii? 

Pregătirile pentru cea mai aşteptată nuntă a anului sunt în toi, iar data în care va avea loc ceremonia lui Brad Pitt şi-a Angelinei Jolie pare că a fost stabilită. Cine i-a ajutat pe logodnici să ia această decizie?

News

Angie şi Brad Pitt – în sfârşit logodiţi!

După ce s-au făcut numeroase speculaţii că Brangelina s-ar afla în drum spre altar, iată că zvonurile s-au adeverit într-un final: cei doi actori s-au logodit!

News

Brad Pitt: „Angie şi-a păstrat latura sălbatică” 

După ce a recunoscut chiar ea că are în continuare, în unele ocazii, un comportament nebunatic, ca-n urmă cu câţiva ani buni, partenerul ei i-a întărit recent vorbele.

News

Brad Pitt: „Ne-ar plăcea să ne căsătorim”

Nu este prima dată când faimosul actor face declaraţii despre intenţia sa de-a se însura cu Angelina Jolie, însă, de data asta, starul pare mai hotărât ca niciodată să facă marele pas.

Angie & Brad, la Casa Albă

News

Angie & Brad, la Casa Albă

Preşedintele Barack Obama i-a avut ieri ca oaspeţi în Biroul Oval pe Brad Pitt şi Angelina Jolie. Despre ce au vorbit cei trei? Pozaţi doar din exteriorul Casei Albe, de către ziariştii care-l aşteptau afară pe preşedintele american