Gossip

Angelina Jolie, între Brad Pitt şi fostul soţ

Nu numai Brad Pitt a sprijinit-o pe partenera sa la premiera celui mai recent film al său, ci şi fostul soţ al actriţei, Jonny Lee Miller, şi-a făcut apariţia la eveniment, spre stupoarea tuturor.

Lucrurile devin din ce în ce mai palpitante în viaţa Angelinei Jolie! Iar speculaţiile că relaţia ei cu Brad Pitt este pe butuci par a fi acum îndreptăţite având în vedere prezenţa la un eveniment de-ai ei a fostului ei soţ, Jonny Lee Miller. Pe 8 decembrie, a avut loc premiera filmului „In the Land of Blood and Honey”, la care au participat Angie şi partenerul său, dar şi fostul soţ al acesteia. Mai mult de atât, Brad s-a retras la un moment dat din lumina refrectoarelor, explicând următoarele: „Era frig afară şi de-asta am intrat în clădire. Nu ştiu cum poate să stea Angie afară în rochia aceea!” E posibil ca plăcuta companie a lui Jonny să-i fi ţinut de cald.

foto: www.celebitchy.com

Comentarii

Articole asemănătoare

Gossip

Brangelina a stabilit ziua nunţii? 

Pregătirile pentru cea mai aşteptată nuntă a anului sunt în toi, iar data în care va avea loc ceremonia lui Brad Pitt şi-a Angelinei Jolie pare că a fost stabilită. Cine i-a ajutat pe logodnici să ia această decizie?

News

Billy Bob Thornton vorbeşte despre divorţul de Angelina 

Invitat la o emisiune TV, fostul soţ al logodnicei lui Brad Pitt a făcut dezvăluiri despre căsnicia lor de trei ani şi felul în care s-au despărţit.

Gossip

Angelinei Jolie nu-i place inelul ei de logodnă 

Păreau toate bune şi frumoase după ce şi-au făcut cunoscute planurile de a-şi petrece restul vieţii împreună, însă asta-i doar o aparenţă, pentru că proaspăta logodnică are o problemă

News

Angie şi Brad Pitt – în sfârşit logodiţi!

După ce s-au făcut numeroase speculaţii că Brangelina s-ar afla în drum spre altar, iată că zvonurile s-au adeverit într-un final: cei doi actori s-au logodit!

News

Trecutul amoros al Angelinei Jolie, făcut public 

Fostul soţ al celebrei actriţe îi pregăteşte acesteia o surpriză de proporţii: un film despre relaţia lor năbădăioasă. Te-ar interesa asemenea subiect?

News

Brad Pitt: „Angie şi-a păstrat latura sălbatică” 

După ce a recunoscut chiar ea că are în continuare, în unele ocazii, un comportament nebunatic, ca-n urmă cu câţiva ani buni, partenerul ei i-a întărit recent vorbele.

News

Angelina Jolie: „Brad m-a găsit plângând în duş”

Partenera lui Brad Pitt a făcut o dezvăluire care i-a luat prin surprindere pe fanii ei: a recunoscut că a trecut prin momente îngrozitoare în ultima perioadă.

Gossip

Angelina Jolie pregăteşte o surpriză de proporţii în 2012

După ce, în 2011, şi-a făcut debutul regizoral, partenera lui Brad Pitt plănuieşte să aibă un succes la fel de mare, dar în viaţa de familie.

Gossip

Angelina Jolie, nebună de legat?

Chiar ea recunoştea zilele trecute că are o latură năbădăioasă, iar acum acest lucru e confirmat de una dintre asistentele cuplului Jolie-Pitt, care a făcut dezvăluiri despre temperamentul şi obiceiurile ciudate ale actriţei.