News

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit în Franţa! Vezi poze cu verigheta!

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit în Franţa! Vezi poze cu verigheta!

Mult aşteptatul moment a avut, în sfârşit, loc. Cele mai mari staruri de la Hollywood s-au căsătorit sâmbăta trecută, pe 23 august, în Franţa, aşa cum a anunţat purtătorul lor de cuvânt, citat de Associated Press.

Ceremonia a fost una intimă şi a avut loc la castelul Chateau Miraval, alături de miri fiind în ziua cea mare câţiva prieteni şi membri ai familiei.

Jolie, în vârstă de 39 de ani, a fost însoţită la altar de fiii ei cei mari, Maddox, 13, şi Pax, 10. Două dintre fiice, Zahara, 9, şi Vivienne, 6, au fost repsonsabile cu aruncatul petalelor de flori, spre altar, iar Shiloh, 8, şi Knox, 6, au fost cei care au avut grijă de verighete. Brad Pitt, în vârstă de 50 de ani, a fost deja fotografiat, astăzi, cu verigheta pe deget, la premiera din Dorset, Anglia, a filmului "Fury".

Cei doi actori sunt împreună de nouă ani şi au şase copii, dintre care trei adoptaţi - Maddox, Zahara şi Pax, şi trei biologici, Shiloh şi gemenii Knox şi Vivienne. Casă de piatră, Brangelina!Foto: AP, Getty Images

Modifică Setările