News

Angelina Jolie câştigă teren! Brad Pitt, lovit de propria fiică. Cum se răzbună Shiloh pe celebrul său tată

Angelina Jolie câştigă teren! Brad Pitt, lovit de propria fiică. Cum se răzbună Shiloh pe celebrul său tată

Divorţul de lungă durată dintre Brad Pitt şi Angelina Jolie pare departe de a se termina. Relaţia încordată dintre ei începe însă să le afecteze copiii.

Brad Pitt primeşte acum o lovitură de la fiica sa. Shiloh a renunţat la numele de „Pitt” pe contul ei de Instagram.. „Acesta este un semn, Brad o poate pierde pe Shiloh în faţa Angelinei”, a dezvăluit o sursă. „Este o mare lovitură”.

„Pitt trăieşte şi respiră pentru acei copii, a adăugat un prieten din anturajul actorului. Familia este totul pentru el. Cu siguranţă, asta trebuie să doară”.

Aceasta nu este însă singura problemă de care Pitt, în vârstă de 57 de ani, trebuie să-şi facă griji. Relaţia starului cu fiul său cel mare, Maddox, în vârstă de 19 ani, ar fi dezastroasă de la incidentul din avionul familiei, din 2016, care ar fi făcut-o pe Jolie, în vârstă de 45 de ani, să divorţeze. La acea vreme, Brad a fost acuzat că a fost violent cu Maddox.

Presupusa altercaţie a avut loc după ce Maddox a sărit să îşi apere mama în timpul unei dispute aprinse pe care actriţa o avea cu Brad. O persoană din anturajul actorilor a confirmat că Pitt era „beat şi că s-a certat cu Angelina”, dar a precizat că nimeni nu a fost rănit fizic.

„Brad l-a strâns pe Maddox de umeri, dar nu a fost vorba de nicio vătămare fizică".

În petiţia de divorţ, Jolie a cerut custodia exclusivă a copiilor, Maddox, Pax, 16 ani, Zahara, 15ani, Shiloh, 14 şi 12 ani, gemenii Vivienne şi Knox. Actorii din producţia Mr. şi Mrs. Smith se luptă pentru custodia celor şase copii din 2016.

Brad îşi doreşte custodie comună, 50/50 „Deşi nu este de acord cu stilul Angelinei de creştere a copiilor, Pitt ştie că iubeşte copiii şi chiar le doreşte binele”, mai spune o sursă.

 

 

Modifică Setările