News

Angelina Jolie: ”Ce nu te omoară, te face mai puternic!”

de admin

Acum o săptămână Angelina Jolie făcea publică scrisoarea în care a dezvăluit faptul că şi-a extirpat ovarele, pe fondul genei canceroase pe care o are. Mărturisea pe atunci că scrisoarea nu este neaparat un îndemn pentru toate femeile, ci mai degrabă povestea vieţii sale în care, cu siguranţă, se regăsesc şi alte femei.

Criticată pe o parte şi adulată pe alta pentru decizia drastică la care a recurs, Angelina Jolie a decis să mai acorde, ieri, un interviu pe acest subiect revistei Elle. Aceasta a mărturisit, cu această ocazie, că ea crede în vechiul dicton ”Ce nu te omoară, te face mai puternic ”: ”Experienţa noastră, bună sau rea, ne face ceea ce suntem. Depăşind greutăţile, căpătăm rezistenţă şi maturitatea.”

Cu ocazia acestui interviu, Angi a vorbit şi despre experienţa sa în calitate de regizor al filmului ”Unbroken”: ”Ca multe alte astfel de poveşti, pelicula tratează capacitatea omului obişnuit de a reuşi într-o lume contra sa. Îţi reaminteşte să nu renunţi niciodată şi că spiritul de luptător este tot ceea ce contează. Este un film puternic pentru că vorbeşte despre potenţialul din fiecare dintre noi.”

Modifică Setările