News

Angelina Jolie, cel mai sexy outfit din ultima vreme. A atras toate privirile la TIFF

Angelina Jolie, cel mai sexy outfit din ultima vreme. A atras toate privirile la TIFF camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

TORONTO, ON - SEPTEMBER 11: Angelina Jolie attends the "First They Killed My Father" premiere during the 2017 Toronto International Film Festival at Princess of Wales Theatre on September 11, 2017 in Toronto, Canada. (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Cea de-a doua apariţie la Festivalul de film de la Toronto (TIFF) a fost una spectaculoasă. Dacă cu o zi înainte îşi făcea apariţia la premiera celui mai recent film al său, "The Breadwinner" şi stârnea o serie de îngrijorări în rândul fanilor şi al ziariştilor, din cauza formei sale fizice, acum Angelina este demnă de toată aprecierea. O nouă Angelina care pare să-şi recapete forţele şi pofta de viaţă. Este adevărat că a slăbit considerabil, iar salopeta albă pe care a purtat-o duminică a fost un model care nu a avantajat-o prea tare, însă actriţa poate fi foarte sexy dacă îşi propune acest lucru. Nu scapă de obsesia monocromiei în vestimentaţie, iar rochia pe care a ales-o ieri pe covorul roşu a fost, evident, neagră. Însă modelul i-a scos în evidenţă atuurile, iar Jolie a arătat mai bine ca oricând şi cu forme. Cu zâmbetul pe buze şi cu cei şase copii alături, Angi a păşit cu dreptul pe covorul roşu de la Festivalul de film de la Toronto, într-o ţinută de ispiraţie grecească, cu un umăr dezgolit şi care îi lăsa la vedere picioarele frumoase. Sexy în cea mai îndrăzneaţă rochie din ultima vreme. Nu am mai văzut-o atât de bine de dinainte de despărţirea de Brad Pitt din toamna anului trecut. A suferit enorm şi s-a îmbolnăvit, însă acum pare că şi-a revenit. În vârstă de 42 de ani, Angi, un etalon de frumuseţe pentru o mulţime de fete din întreaga lume, a participat la premiera canadiană a filmului său, "First They Killed My Father", alături de cei şase copii care au crescut vizibil. Loung Ung, Kimhak Mun şi Sareum Srey Moch, alături de Jolie şi cei şase copii ai săi, Vivienne, Maddox, Pax, Knox, Shiloh şi Zahara. A fost foarte elegantă, într-o rochie cu o singură mânecă şi cu o lungime asimetrică, care cădea lejer pe sâni, fără a apela la un sutien pentru susţinere. Ţinuta a fost completată de pantofi stiletto tot negri şi de zâmbetul care a însoţit-o toată seara. S-a fotografiat alături de fani, a dat autografe şi a venit la panou cu cei copiii, toţi îmbrăcaţi elegant - Maddox (16), Pax (13), Zahara (12), Shiloh (11) şi gemenii Knox şi Vivienne ( 9).

Foto: Getty Images

Modifică Setările