Gossip

Angelina Jolie, consolată de Johnny Depp

Angelina Jolie, consolată de Johnny Depp

MADRID, SPAIN - DECEMBER 16: Actress Angelina Jolie attends "The Tourist" photocall at Villamagna Hotel on December 16, 2010 in Madrid, Spain. (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)

Unul e divorţat de câteva săptămâni, celălalt e pe cale să-şi obţină libertatea după un mariaj de doi ani. Nu, nu vă gândiţi la vreo legătură amoroasă, că nu e cazul. Vorbim despre Johnny Depp care şi-a oferit sprijinul bunei sale prietene, Angelina Jolie, aflat acum în pragul divorţului. Au jucat împreună în „Turistul” De când sunt prieteni cei doi? De prin 2010, când au jucat împreună în filmul ”Turistul”. Se pare că atunci s-a creat o legătură puternică între ei, de aceea Johnny a fost prima persoană la care a apelat pentru ajutor Angelina Jolie.

Mai mult de atât, Laura Wesser, avocata care o va reprezenta în procesul de divorţ, i-a fost recomandată lui Jolie chiar de către prietenul ei, Johnny Depp. Asta pentru că avocata aceasta l-a ajutat şi pe Depp să-şi recapete libertatea în urmă cu câteva săptămâni.

MADRID, SPAIN - DECEMBER 16: Actress Angelina Jolie attends "The Tourist" photocall at Villamagna Hotel on December 16, 2010 in Madrid, Spain. (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)
Pe covorul roşu, la promovarea filmului ”Turistul”

Desigur, sunt zvonuri şi că între cei doi ar fi mai mult decât o prietenie, însă nicio sursă nu prezintă credibilitate. „Angelina l-a simpatizat pe Johnny dinainte să lucreze cu el în „Turistul”, iar când s-au întâlnit pe platourile de filmare a fost o adevărată chimie. ”, a declarat respectiva sursă.

Ba mai mult, se speculează că Angelina l-ar fi căutat cu regularitate pe Johnny de când acesta a divorţat de Amber Heard. ”Cei doi au păstrat legătura după film şi au vorbit mai des de când a izbucnit furtuna dintre el şi Amber.”, a mărturisit respectiva sursă citată de un tabloid american.

ANGELINA JOLIE ET JOHNNY DEPP - PHOTOCALL DU FILM "THE TOURIST" A L'HOTEL ADLON A BERLIN  Johnny Depp; Angelina Jolie Photocall the THE TOURIST at the Hotel Adlon in Berlin on 14.12.2010
Sunt prieteni din 2010

Din nefericire, toate aceste zvonuri sunt neconfirmate, cei doi refuzând să le comenteze în mod oficial.

foto: Hepta / Getty Images

Modifică Setările