News

Angelina Jolie, declaraţii sincere despre Brad Pitt

Angelina Jolie, declaraţii sincere despre Brad Pitt

Angelina Jolie at "First They Killed My Father" Press Conference held on August 25, 2017 at the Four Seasons Hotel in Beverly Hills, California. No Tabloids. No USA sales for 30 days of origination.

S-a tot zvonit în ultimele săptămâni că Angie a decis să-i mai acorde o şansă lui Brad Pitt, convinsă fiind că acesta îşi stăpâneşte demonii şi că e pregătit să fie un tată şi un soţ mai bun. Ei bine, iată ce a avut actriţa de declarat cu privire la Brad Pitt şi viaţa ei din prezent!

foto: arhivă OK!, Hepta

Angelina Jolie a vorbit cu sinceritate despre singurătate

Angelina Jolie (42) îşi promovează în prezent noua peliculă, ”First They killed my father”, motiv pentru care jurnaliştii au găsit de cuviinţă să-i pună întrebări şi despre viaţa ei privată şi relaţia cu tatăl copiilor ei. Aşa se face că actriţa s-a văzut nevoită să facă lumină în privinţa celor scrise recent: ”Poate că pare că le-am pe toate ordonate. Însă, de fapt, eu încerc să supravieţuiesc zilelor. Nu-mi place să fiu singură. Nu e ceva ce mi-am dorit. Nu e nicio parte bună, nu e nimic plăcut în treaba asta. E doar foarte greu”, a recunoscut, sinceră, Angelina Jolie, dând de înţeles că rana lăsată de divorţ nu s-a vindecat şi că nu e, nicidecum, împăcată cu ideea că nu are un partener de viaţă.

2015. Printre ultimele lor apariţii de cuplu

Această declaraţie pentru Sunday Telegraph contrazice, aşadar, teoria cum că Angie este fericită fără Brad Pitt şi că decizia de divorţ a fost ceva ce şi-a dorit. În lumina celor declarate recent, putem specula liniştiţi că, poate, pe undeva, mai există o speranţă pentru cuplul Jolie-Pitt. Aşteptăm, aşadar, să vedem cum vor evolua lucrurile pentru ei şi dacă se va face vreun pas spre împăcarea lor. ”Din punct de vedere emoţional, a fost un an foarte greu. Am şi câteva probleme de sănătate pe care trebuie să le monitorizez. Simt că trupul meu a primit o lovitură puternică, aşa că încerc să râd cât de mult posibil.”, declara ea acum câteva luni.

Angelina Jolie, la fel de frumoasă ca întotdeauna

La cea mai recentă conferinţă de presă la care s-a prezentat Angelina Jolie, pentru a-şi promova pelicula ”First they killed my father”, aceasta a purtat o rochie albă, midi, cu un aer vintage, care îi punea în valoare silueta fără cusur şi tenul perfect. Iată câteva cadre din acea conferinţă de presă, care a avut loc la sfârşitul lunii august.

Modifică Setările