News

Angelina Jolie, din nou pe covorul roşu alături de fiicele ei, Shiloh şi Zahara. Cea din urmă a arătat senzaţional!

Angelina Jolie, din nou pe covorul roşu alături de fiicele ei, Shiloh şi Zahara. Cea din urmă a arătat senzaţional! camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Se pare că Angelina Jolie şi-a făcut un obicei din a apărea pe covorul roşu alături de copiii ei.

Seara trecută, aceasta a strălucit, la propriu şi la figurat, pe covorul roşu al Festivalului de Film de la Roma, acolo unde a fost însoţită de fiicele ei cele mari, Shiloh, de 15 ani, şi Zahara, de 16.

Vedeta filmului The Eternals a purtat o spectaculoasă rochie argintie, metalizată, cu părul coafat drept şi o pereche de cercei spectaculoşi, în ton cu rochia, care i-au completat de minune look-ul.

Şi cele două fiice ale ei au arătat senzaţional în rochiile alese, ţinuta Zaharei fiind mai inspirată pentru acest tip de eveniment, aceasta alegând o rochie albă cu model grecesc şi bretele aurii, iar coafura fetei a fost extrem de cool. Shiloh a fost, la rândul ei, o apariţie simpatică în rochia ei neagră, mini, completată de o pereche de tenişi cu animal print.

Coafura adolescentei a fost una potrivită vârstei sale, o împletitură veselă şi feminină, care i-a pus în evidenţă trăsăturile frumoase, moştenite de la mama Angelina şi tatăl Brad Pitt.

Foto: getty images

Comentarii

Modifică Setările