News

Angelina Jolie, discurs emoţionant la Kids` Choice Awards

de admin

Angelina Jolie, discurs emoţionant la Kids` Choice Awards

Angelina Jolie a apărut sâmbătă pentru prima dată în public după anunţul operaţiei de extirpare a ovarelor din cauza riscului crescut de cancer la care era expusă. Cu această ocazie, Angelina a ţinut un discurs emiţionant şi încurajator pentru toţi copiii din lumea întreagă.

Angelina a fost prezentă sâmbătă la cea de-a 28-a ediţiei a evenimentului Kids`s Choice Awards, alături de două dintre fetiţele sale, Shiloh şi Zahara.

Aceasta a fost recomensată pentru interpretarea din pelicula Maleficient cu premiul de cel mai bun rol negativ. Cu această ocazie, vedeta a urcat pe scenă şi a ţinut un discurs emoţionant în care le-a spus tuturor tinerilor prezenţi în acea sală, şi nu numai, că trebuie să aibă încredere în ei înşişi, chiar dacă sunt diferiţi.

”Când eram copil mi se spunea că eram diferită. Mă simţeam incomod, încordată, niciodată nu mă pricepeam să stau locului sau să mă integrez. Apoi, într-o zi am realizat ceva ce sper să realizaţi cu toţii: a fi diferit este bine. Poate că nu vă integraţi. Fiţi voi înşivă. Iar atunci când cineva vă spune că sunteţi diferiţi, doar zâmbiţi şi ţineţi capul sus, fiţi mândri”, a spus celebra actriţă.

Sursă foto: Hepta / Getty Images

Modifică Setările