News

Angelina Jolie, elegantă la cumpărături. Reuşeşte să întoarcă privirile în orice moment

Angelina Jolie, elegantă la cumpărături. Reuşeşte să întoarcă privirile în orice moment

Studio City, CA - *EXCLUSIVE* - Actress Angelina Jolie was spotted while out with her daughters Vivienne and Zahara shopping around Studio City. They were seen with bags from Papyrus, Starbucks and Paper Source during their fun family outing. *Shot on 03/11/18* Pictured: Angelina Jolie BACKGRID USA 13 MARCH 2018 USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Una dintre ele mai celebre actriţe de la Hollywood, un etalon de frumuseţe pentru o mulţime de femei din toată lumea, este o prezenţă impunătoare prin stilul vestimentar.

Fie că apare în lumina reflectoarelor de pe la evenimentele cu ştaif, fie că este surprinsă la cumpătături sau în vacanţe alături de copiii ei, Angi este mereu elegantă, chiar dacă alege haine care să nu tragă atenţia. Nici vorbă de extravaganţă atunci când vine vorba de garderoba actriţei care conţine doar haine simpliste, în croiuri lejere şi culori pale, ori nonculori. Angelinei nu îi place să epateze şi tocmai simplitatea hainelor şi atudinea cu care poartă orice piesă vestimentară o fac să pară şi mai elegantă.

Cea mai recentă ieşire a actriţei, la shopping în Los Angeles alături de fiicele Vivienne si Zahara, este exemplul concret că Jolie se îmbracă cu bun-gust şi este extrem de elegantă nu doar pe covorul roşu, dar şi în viaţa de zi cu zi.

Alături de Vivienne şi Zahara.

După ce şi-a îngrijorat fanii cu apariţiile sale de la evenimentele recente şi nu din cauza stilului, ci din cauză că a slăbit considerabil, Angelina şi-a luat revanşa cu noul look simplu, dar cool. Marţi, actriţa a fost surprinsă de paparazzi în timpul unei sesiuni de cumpărături, alături de Vivienne şi Zahara şi, dacă fetele sale au purtat haine casual, părând foarte relaxate, mama lor a arătat glamour într-o pereche de cizme cu toc şi un palton nude cu cordon în talie. Geanta de brand şi ochelarii de soare nu au lipsit din acest outfit.

De când s-a despărţit de soţul ei, Brad Pitt, Angelina este foarte implicată în creşterea celor şase copii şi este văzută des în compania lor, atât la evenimente, cât şi cu alte ocazii, având o relaţie foarte strânsă. Angelina are şase copii  cu Brad Pitt, dintre care 3 sunt adoptaţi - Shiloh (11), gemenii  Vivienn eşi Knox (9), Zahara (13), Pax (14) şi Maddox (16).

Foto: Hepta

Modifică Setările