News

Angelina Jolie, firavă şi sexy la o întâlnire cu fanii

Angelina Jolie, firavă şi sexy la o întâlnire cu fanii

Hollywood, CA - Angelina Jolie greets her fans outside the Egyptian Theater in Hollywood for a Q and A. Pictured: Angelina Jolie BACKGRID USA 13 NOVEMBER 2017 USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Chiar şi atunci când nu adoptă o ţinută foarte sofisticată, frumoasa Angelina Jolie reuşeşte să strălucească ca o adevărată stea de la Hollywood. Ieri seară, de exemplu, aceasta a organizat un eveniment cu întrebări şi răspunsuri pentru fani, la Teatrul Egiptean din Hollywood.

Actriţa de 42 de ani a arătat cât se poate de şic în ţinuta ei formată dintr-o bluză gri oversized, o fustă mulată şi neagră şi nişte botine cu toc cui, foarte sexy.

În plus, Angelina şi-a coafat părul lejer şi a adoptat un machiaj de seară, care i-a pus ochii în evidenţă. Cu toate că silueta actriţei este destul de firavă, mai ales membrele acesteia, parcă ne-am obişnuit s-o vedem pe Angie atât de slabă, aşa că aspectul ei nu mai este deranjant.

Altfel, fosta soţie a lui Brad Pitt a părut într-o dispoziţie foarte bună în seara în care şi-a întâlnit fanii, paparazzii fotografiind-o în timp ce stătea de vorbă cu aceştia sau îşi făcea selfie cu admiratorii ei.

Foto: Hepta

Modifică Setările