News

Angelina Jolie, fotografiată în ipostaze intime de către Brad Pitt!

de admin

Angelina Jolie, fotografiată în ipostaze intime de către Brad Pitt!

Un pictorial alb-negru care o întruchipează pe Angelina Jolie în diferite ipostaze intime a ieşit la iveală zilele trecute. Imaginile inedite au fost surprinse chiar de soţul său, Brad Pitt, care a vrut să realizeze un album neconvenţional, pentru a arăta lumii întregi femeia din spatele numelui cunoscut pretutindeni.

Ideea materialului de a surprinde imaginea actriţei într-o serie de fotografii alb-negru a pornit de la o discuţie dintre Dennis Freedman, director de creaţie la revista W, şi fotograful Bruce Weber, care i-au sugerat acest proiect lui Brad Pitt.

Freedman este de părere că doar un astfel de material, realizat în intimitate, poate aduce ceva nou atunci când vorbim de una dintre cele mai fotografiate femei din lume, amintind că cele mai inedite cadre cu Elizabeth Taylor au fost surprinse chiar de cel de-al treilea soţ al său, Mike Todd.

Pictorialul realizat de Brad Pitt, apărut online pe site-ul Apar TV, o arată pe Angelina trecând prin mai multe stări, de la melancolică la amuzantă, dar întotdeauna cu un aer ”glamour”.

Sursă foto: Apar Tv

Modifică Setările