News

Angelina Jolie, fotografiată în ipostaze intime de către Brad Pitt!

de admin

Angelina Jolie, fotografiată în ipostaze intime de către Brad Pitt!

Un pictorial alb-negru care o întruchipează pe Angelina Jolie în diferite ipostaze intime a ieşit la iveală zilele trecute. Imaginile inedite au fost surprinse chiar de soţul său, Brad Pitt, care a vrut să realizeze un album neconvenţional, pentru a arăta lumii întregi femeia din spatele numelui cunoscut pretutindeni.

Ideea materialului de a surprinde imaginea actriţei într-o serie de fotografii alb-negru a pornit de la o discuţie dintre Dennis Freedman, director de creaţie la revista W, şi fotograful Bruce Weber, care i-au sugerat acest proiect lui Brad Pitt.

Freedman este de părere că doar un astfel de material, realizat în intimitate, poate aduce ceva nou atunci când vorbim de una dintre cele mai fotografiate femei din lume, amintind că cele mai inedite cadre cu Elizabeth Taylor au fost surprinse chiar de cel de-al treilea soţ al său, Mike Todd.

Pictorialul realizat de Brad Pitt, apărut online pe site-ul Apar TV, o arată pe Angelina trecând prin mai multe stări, de la melancolică la amuzantă, dar întotdeauna cu un aer ”glamour”.

Sursă foto: Apar Tv

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Experienţă inedită în Paris pentru familia Jolie-Pitt!

News

FOTO Experienţă inedită în Paris pentru familia Jolie-Pitt!

Nu ştim ce să mai credem despre familia Jolie-Pitt. Într-o zi auzi că vor să-şi cumpere insula Gaia şi sunt dispuşi să plătească chiar şi 4, 7 milioane de dolari în acest sens, şi-n alta îi vezi călătorind cu avionul la economy class.

News

La mulţi ani, Angelina Jolie! 5 evenimente importante din preajma celor 40 de ani

Angelina Jolie este una dintre puţinele celebrităţi a cărei popularitate depăşeşte graniţele ţărilor, raselor sau religiilor. Pe ea o poţi vedea paşind graţios pe covorul roşu la Hollywood, dar şi descurcându-se de minune în faţa oricărui lider politic din această lume.

Angelina Jolie şi Brad Pitt îşi vând casa! Iată cum arată!

News

Angelina Jolie şi Brad Pitt îşi vând casa! Iată cum arată!

În urmă cu câteva săptămâni au apărut câteva zvonuri cum că Angelina Jolie şi Brad Pitt vor să mai adopte un copil, iar acum apare un nou indiciu în acest sens. Celebrul cuplu este dispus să renunţe la reşedinţa lor

News

Cele mai frumoase cupluri din filme

Există filme de dragoste care ne-au rămas întipărite în minte. Iar asta se datorează în mare parte actorilor care joacă în respectivele filme. De multe ori, am îndrăgit atât de tare un film graţie cuplurilor tare frumoase

FOTO Uite cât de simpatici sunt gemenii Jolie-Pitt!

News

FOTO Uite cât de simpatici sunt gemenii Jolie-Pitt!

Deşi părinţii lor sunt unii dintre cei mai cunoscuţi actori de la Hollywood, rare sunt ocaziile în care copiii Angelinei Jolie şi ai lui Brad Pitt apar în public şi sunt surprinşi de fotografi. Ei bine, sâmbăta trecută

Gossip

Angelina Jolie şi Brad Pitt, părinţi din nou?

La sfârşitul lunii martie, Angelina a dezvăluit că şi-a extirpat ovarele după ce medicii au detectat în organismul ei posibili markeri biologici ai unei forme incipiente de cancer. Şi, deşi această procedură chirurgicală înseamnă ca

FOTO Uite cât de mult au crescut gemenii Angelinei Jolie şi ai lui Brad Pitt!

News

FOTO Uite cât de mult au crescut gemenii Angelinei Jolie şi ai lui Brad Pitt!

În mintea celor care nu au urmărit viaţa de zi cu zi a familiei Jolie-Pitt, gemenii Knox şi Vivienne au rămas în amintirea tututor drept bebeluşii adorabili pe care părinţii lor celebri îi purtau în braţe în multele deplasări pe care le aveau de făcut.

Gossip

Brad Pitt forţat să se interneze într-o clinică de dezalcoolizare!

Sănătatea este pe primul loc pentru Angelina Jolie, aşa că nu ezită să-l trimită pe bărbatul cu care îşi împarte viaţa de zece ani într-o clinică de dezalcoolizare, dacă de asta este nevoie ca Brad Pitt să-şi revină.