News

Angelina Jolie, geloasă după ce Brad Pitt a îmbrăţişat o altă actriţă! Ce se întâmplă cu fosta lui soţie?

Angelina Jolie, geloasă după ce Brad Pitt a îmbrăţişat o altă actriţă! Ce se întâmplă cu fosta lui soţie?

Este foarte cunoscut faptul că Angelina Jolie trece des de la o stare la alta, însă în ultimul timp ea şi-a îngrijorat apropiaţii.

După ce s-a luptat cu Brad Pitt pentru custodia copiilor şi l-a atacat pe acesta, afirmând că nu este un tată bun, acum Angelina Jolie este geloasă că actorul a îmbrăţişat-o pe platourile de filmare pe Margaret Qualley.

Potrivit celor de la Hollywood Life,  atunci când Angelina Jolie a văzut imaginile cu fostul ei soţ şi cu mai tânăra actriţă, s-a gândit la momentul în care ea s-a îndrăgostit de actor. „Angelina Jolie ştie cât de romantic poate fi Brad Pitt şi cum acest lucru te poate intoxica atunci când lucrezi cu el. Fix aşa s-a îndrăgostit ea de Brad, iar acum a devenit foarte geloasă pe Margaret Qualley“, a spus un apropiat de-al actriţei.

Mai mult decât atât, se pare că Angelina Jolie face tot posibilul să-l uite pe Brad Pitt, însă faptul că acesta apare aproape zilnic în presă face ca ei să-i fie imposibil să treacă peste divorţ. „Se simte sufocată de fantoma lui şi îi este imposibil să îl uite. Devine foarte emotivă atunci când îl vede sau când află informaţii noi despre el“, au încheiat apropiaţii Angelinei.

Modifică Setările