News

Angelina Jolie, goală complet pe coperta unei reviste din SUA! Iată cât de sexy este actriţa

Angelina Jolie, goală complet pe coperta unei reviste din SUA! Iată cât de sexy este actriţa

Face ce face şi este din nou în centrul atenţiei. Angelina Jolie a fost protagonista unui shooting incendiar pe care l-a realizat pentru ediţia din decembrie a revistei americane Harper’s Bazaar.

Fosta soţie a lui Brad Pitt şi-a suprins fanii cu această apariţie, Angelina Jolie şi editorii revistei alegând ca actriţa să apară goală complet, corpul ei fiind acoperit doar cu un voal transparent.

În interviul acordat pentru Harper’s Bazaar SUA, Angelina Jolie nu a ratat ocazia de a-l ataca pe Brad Pitt, afirmând că ea trebuie să locuiască în Statele Unite din cauza lui şi că, dacă ar fi după ea, s-ar muta din această ţară.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harper's Bazaar UK (@bazaaruk) on

„Corpul meu a suferit enorm în ultimii zece ani şi am atât cicatrici vizibile, cât şi invizibile. Cele nevăzute sunt mai greu de vindecat. Viaţa are multe întorsături. Uneori eşti rănit, îi vezi suferind pe cei pe care îi iubeşti şi atunci nu poţi fi la fel de liber şi de deschis pe cât îşi doreşte spiritul tău. Dar simt că sângele îmi curge din nou prin vene“, a spus Angelina Jolie, care a continuat, referindu-se la cei şase copii pe care îi are şi la Brad Pitt: „Deocamdată trebuie să stau acolo unde tatăl lor alege să trăiască. Şi ei au trecut prin multe, iar puterea lor a fost o lecţie pentru mine. Voi părăsi SUA îndată ce copiii vor împlini 18 ani“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on

Modifică Setările