News

Angelina Jolie şi Brad Pitt îşi vând casa! Iată cum arată!

de admin

Angelina Jolie şi Brad Pitt îşi vând casa! Iată cum arată!

În urmă cu câteva săptămâni au apărut câteva zvonuri cum că Angelina Jolie şi Brad Pitt vor să mai adopte un copil, iar acum apare un nou indiciu în acest sens. Celebrul cuplu este dispus să renunţe la reşedinţa lor din New Orleans contra sumei de 6, 5 milioane de dolari.

Potrivit TMZ, Angi şi Brad şi-au listat casa pe site-urile de specialitate pentru a o vinde cât mai repede posibil. Cei doi şi-au cumpărat această casă în 2006 şi au scos, pe atunci, din buzunare nu mai puţin de 3, 5 milioane de dolari.

Casa are cinci dormitoare şi trei bai şi este localizată în Cartierul Francez din New Orleans.

Pe site-ul respectiv, în descrierea casei se precizează că reşedinţa celor două staruri a suferit transformări de-a lungul anilor. Se pare că Brad Pitt şi-a impus punctul de vedere şi a reamenajat locuinţa cu o linie proprie de mobilă.

Din păcate, fotografii din interiorul casei nu există, căci starul a impus ca niciunul dintre oamenii interesaţi de reşedinţă să nu aibă voie să facă fotografii, evitând astfel ca acele fotografii să ajungă în presă.

Cuplul a cumpărat această casă, în oraşul istoric, chiar după uraganul Katrina, având în vedere că Brad a petrecut mult timp în acel oraş ajutând la refacerea lui prin intermediul fundaţiei lui ”Make it Right”.

Brad şi Angelina s-au căsătorit în 2014 în Franţa, ţară unde au alte două case.

Sursă foto: Twitter

Modifică Setările