News

Angelina Jolie, indecentă la întâlnirea cu un arhiepiscop. Ce detaliu i-a scăpat divei hollywoodiene?

Angelina Jolie, indecentă la întâlnirea cu un arhiepiscop. Ce detaliu i-a scăpat divei hollywoodiene?

Fanii internauţi s-au arătat înfuriaţi, dar şi stupefiaţi, de îndrăzneala divei hollywoodiene de a alege un astfel de outfit la întâlnirea cu un înalt al Bisericii Anglicane, ce a avut loc joi. Şi-a dezamăgit fanii cu comportamentul ei Graţie implicării ei ca vountar în diverse organizaţii umanitare, Angie are ocazia să-ntânească diverse personalităţi. De data aceasta, joi, actriţa în vârstă de 41 de ani l-a întâlnit pe arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby. Cei doi au petrecut suficient timp împreună şi-au dezbătut teme precum criza refugiaţilor, South Sudan şi prevenţia în cazul violenţei sexuale în zonele cu conflict militar.

Şi deşi discuţia pare că a decurs aşa cum era firesc, un amănunt surprins în imagini chiar de oficialii arhiepiscopului a creat o adevărată isterie în mediul online. E vorba despre faptul că Angie a ales să nu poarte sutien la această întâlnire, prin urmare apariţia sa a fost una indecentă în faţa unui înalt oficial al bisericii anglicane.

Totuşi întâlnirea a fost una de succes

La doar câteva minute după ce arhiepiscopul a postat câteva imagini de la această întâlnire, sute de comentarii au inundat Twitter-ul, blamând-o pe actriţă pentru comportament indecent. ”Ce ruşinos”, a fost strigătul cel mai pregnant din mediul online.

Fără sutien!

Momentan, nu a fost făcută nicio declaraţie oficială pe marginea acestui subiect, însă ne aşteptăm ca actriţa să fie mult mai precaută de acum încolo în legătură cu ţinutele ei purtate la astfel de întruniri.

foto: Twitter

Modifică Setările