Gossip

Angelina Jolie, însărcinată?

Ultima ieşire în public a celebrei actriţe a dat naştere speculaţiilor că iubita lui Brad Pitt va deveni peste câteva luni din nou mamă.

Întreaga familie Jolie-Pitt a ieşit la plimbare săptămâna trecută prin New Orleans şi, cum era de aşteptat, întreaga presă mondenă de peste Ocean i-a urmărit fiecare mişcare. Ceea ce le-a atras în mod special atenţia paparazzilor este fizicul Angelinei, care pare că trece prin transformări destul de evidente. Mai exact, jurnaliştii au tras concluzia că vedeta poate fi însărcinată, având în vedere pieptul ei mărit. Doctorul american Dave David dă apă la moară celor care cred în posibilitatea extinderii celebrei familii: „E posibil să fie însărcinată. În primele luni ale sarcinii, femeile iau puţin în greutate”, ceea ce poate explica bustul bine dezvoltat al vedetei. Ori, pur şi simplu Jolie a luat puţin în greutate fără niciun motiv special. Vom afla destul de repede ce variantă este valabilă.

Comentarii

Articole asemănătoare

Mick Jagger, obsedat de Angelina Jolie

Gossip

Mick Jagger, obsedat de Angelina Jolie

O nouă carte dezvăluie obsesia pe care a făcut-o, la un moment dat, vocalul trupei Rolling Stones pentru actuala logodnică a lui Brad Pitt.

Gossip

Brangelina a stabilit ziua nunţii? 

Pregătirile pentru cea mai aşteptată nuntă a anului sunt în toi, iar data în care va avea loc ceremonia lui Brad Pitt şi-a Angelinei Jolie pare că a fost stabilită. Cine i-a ajutat pe logodnici să ia această decizie?

News

Billy Bob Thornton vorbeşte despre divorţul de Angelina 

Invitat la o emisiune TV, fostul soţ al logodnicei lui Brad Pitt a făcut dezvăluiri despre căsnicia lor de trei ani şi felul în care s-au despărţit.

Gossip

Angelinei Jolie nu-i place inelul ei de logodnă 

Păreau toate bune şi frumoase după ce şi-au făcut cunoscute planurile de a-şi petrece restul vieţii împreună, însă asta-i doar o aparenţă, pentru că proaspăta logodnică are o problemă

News

Angie şi Brad Pitt – în sfârşit logodiţi!

După ce s-au făcut numeroase speculaţii că Brangelina s-ar afla în drum spre altar, iată că zvonurile s-au adeverit într-un final: cei doi actori s-au logodit!

News

Angelina Jolie: „Brad m-a găsit plângând în duş”

Partenera lui Brad Pitt a făcut o dezvăluire care i-a luat prin surprindere pe fanii ei: a recunoscut că a trecut prin momente îngrozitoare în ultima perioadă.

Gossip

Angelina Jolie pregăteşte o surpriză de proporţii în 2012

După ce, în 2011, şi-a făcut debutul regizoral, partenera lui Brad Pitt plănuieşte să aibă un succes la fel de mare, dar în viaţa de familie.

Gossip

Angelina Jolie, între Brad Pitt şi fostul soţ

Nu numai Brad Pitt a sprijinit-o pe partenera sa la premiera celui mai recent film al său, ci şi fostul soţ al actriţei, Jonny Lee Miller, şi-a făcut apariţia la eveniment, spre stupoarea tuturor.

Gossip

Angelina Jolie, nebună de legat?

Chiar ea recunoştea zilele trecute că are o latură năbădăioasă, iar acum acest lucru e confirmat de una dintre asistentele cuplului Jolie-Pitt, care a făcut dezvăluiri despre temperamentul şi obiceiurile ciudate ale actriţei.