News

Angelina Jolie, înspăimântător de slabă!

Angelina Jolie, înspăimântător de slabă!

Faptul că Angelina Jolie este slabă ştim deja, însă cea mai recentă apariţie a celebrei actriţe ne-a îngrijorat peste măsură, Angi afişând o siluetă extrem de fragilă.

angelina jolie slaba
Toţi s-au mirat de braţele actriţei extrem de subţiri

Brad Pitt şi soţia sa, Angelina Jolie, au fost prezenţi, aseară, la un eveniment glamour de la Hollywood. După cum vă aşteptaţi, prezenţa celor doi pe covorul roşu a atras atenţia tuturor. Însă, din păcate, de data aceasta, toţi au fost neplăcut surprinşi de faptul că Angi arată mai degrabă a schelet umblător, decât a femeia care, cândva, era un sex simbol.

Braţele aproape scheletice ale Angelinei Jolie au fost imediat observate de cei prezenţi la eveniment, mai ales că rochia neagră pe care a purtat-o nu a ajutat-o cu nimic să-şi ascundă silueta extrem de fragilă.

NEW YORK, NY - NOVEMBER 04:  2015 Entertainment Innovator Angelina Jolie Pitt (R) and Brad Pitt attend the WSJ. Magazine 2015 Innovator Awards at the Museum of Modern Art on November 4, 2015 in New York City.  (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for WSJ. Magazine 2015 Innovator Awards)
Extrem de afectuoşi unul cu altul, pe covorul roşu

Cu toate acestea, cei doi au fost extrem de afectuoşi unul cu celălalt pe covorul roşu şi s-au comportat normal, ca şi cum totul ar decurge perfect în viaţa lor. Aşa să fie!

Sursa foto: Getty Images

Modifică Setările