News

Angelina Jolie, întâlnire în secret cu Brad Pitt. Ce-au avut să-şi spună cei doi foşti?

Angelina Jolie, întâlnire în secret cu Brad Pitt. Ce-au avut să-şi spună cei doi foşti?

De când au pus punct relaţiei lor amoroase, avocaţii lor au vorbit în numele lor. Singurele lor întâlniri au fost prin tribunale, în încercările multiple de a se înţelege asupra custodiei celor şase copii ai lor. Ei bine, la doi ani de la separare, Brad şi Angie au făcut pasul cel mare: s-au întâlnit! Brad şi Angie s-au întâlnit în secret Potrivit presei internaţionale, care citează o sursă din anturajul celor doi foşti soţi, Angie (43) l-a contactat pe Brad (54) pentru o ”întâlnire secretă”, în speranţa de a pune punct bătăliei pentru custodie. ”Brad şi Angelina s-au întâlnit în secret, la ea acasă. A fost pentru prima dată când cei doi s-au întâlnit pentru a face lucrurile să meargă, în afară de şedinţele de terapie la care au mers cu copii”, spune o sursă pentru ET.

Culmea e că întâlnirea a fost un real succes, Angie şi Brad ajungând la o înţelegere. ”Întâlnirea lui dintre Brad şi Angie a fost de succes. Se vor ţine de plan la următoarea înfăţişare. Angelina a decis că e timpul să meargă lucrurile între ei, iar Brad a fost uşurat să vadă asta. Brad a încercat din răsputeri să facă pace în timpul acestui proces, iar acum pare că au ajuns în punctul în care pot crea un mediu calm pentru copii”, spune respectiva sursă.

Angie a dat-o la pace cu Brad

Amintim că Angie şi Brad au şase copii împreună: Maddox (17), Pax (14), Zahara (13), Shiloh (12) şi gemenii Vivienne şi Knox (10).

Modifică Setările