News

Angelina Jolie, într-o creaţie superbă, cu pene, la Critics` Choice Awards!

Angelina Jolie, într-o creaţie superbă, cu pene, la Critics` Choice Awards! camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

attends The 23rd Annual Critics' Choice Awards at Barker Hangar on January 11, 2018 in Santa Monica, California.

Filmul ei, ”They First killed my father”, a fost nominalizat la aceste premii, aşa că Angie s-a prezentat la cea de-a 23-a ediţie a acestei gale, în speranţa că va pleca acasă cu un trofeu. N-a fost să fie însă, pelicula ”In the Fade” fiind cea câştigătoare la categoria „cel mai bun film străin”. Totuşi, Angelina a avut ocazia de a străluci pe covorul roşu, iar la acest capitol n-a dat greş!

foto: Getty Images

Angelina Jolie, la Critics` Choice Awards

Zâmbitoare şi încrezătoare în sine, Angelina Jolie (42) a păşit pe covorul roşu al Premiilor Critics` Choice Awards într-o rochie superbă, albă, semnată de designerul Ralph and Russo, care prezenta, în zona bustului, pene. Cu un croi simplu şi cu o despicătură pe un picior, rochia i-a venit ca turnată starului hollywoodian. Şi accesorizarea a fost perfectă! Angie a optat pentru cercei cu diamante, un inel din aur alb şi o pereche de pantofi stilettos, din catifea gri.

A purtat o creaţie superbă

Singurul lucru care ar fi de precizat ar fi, din nou, faptul că silueta actriţei este îngrijorătoare, Angie fiind foarte slabă. De altfel, faptul că rochia era despicată în lateral ne-a dat ocazia de a-i vedea picioarele mult prea subţiri. Însă, acest lucru nu este neştiut, ne-am obişnuit s-o vedem pe Angie la acest număr de kilograme.

La această gală, Angie a profitat de ocazie şi pentru a lămuri zvonurile legate de o relaţie amoroasă între ea şi regizorul cambodgian PraCh Ly. Ea a declarat că nu e, în prezent, în nicio relaţie amoroasă, iar ea şi regizorul cambodgian sunt doar prieteni, ea respectându-i foarte mult activitatea profesională.

Modifică Setările