News

Angelina Jolie, într-o ţinută bătrânicioasă de Ziua Mamei!

Angelina Jolie, într-o ţinută bătrânicioasă de Ziua Mamei!

Angelina Jolie celebrates Mother's day with her son Pax with a dinner date at TAO. Angelina wore a little black dress while Pax wore a skater shirt and sneakers. the mom and son pair were joined by a couple of bodyguards and ate dinner at the restaurant before heading home

Pictured: Angelina Jolie, Pax Pitt Ref: SPL1498695 150517
Picture by: Fern / Photoman / Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:310-821-2666
New York:212-619-2666
London:870-934-2666
[email protected]

Are o siluetă fit, care i-ar permite să îmbrace orice tip de outfit, însă ea insistă să poarte ţinute dintre cele mai anoste, care nu o pun deloc în valoare. De ce nu mai colaborează Jolie cu niciun stilist?

foto: Splash

A optat pentru look natural

Ieri, de Ziua Mamei, Angelina Jolie a luat masa cu fiul ei cel mare, adolescentul Pax, la restaurantul Beauty & Essex, din Los Angeles. Cei doi au petrecut timp de calitate în doi, după care au părăsit restaurantul pentru a se îndrepta spre reşedinţa lor din Los Feliz, pe care actriţa a cumpărat-o în urmă cu câteva săptămâni contra sumei de 25 de milioane de dolari.

Angelina Jolie a luat masa cu fiul cel mare

Ce ne-a surprins la această ieşire nocturnă a actriţei n-a fost faptul că a apărut, din nou, în public, deşi nici asta nu-i de neglijat dat fiind faptul că-n ultimii ani a încercat să se retragă din lumina reflectoarelor, ci ţinuta pe care a ales s-o poarte cu această ocazie.

Angelina Jolie a purtat o ţinută bătrânicioasă

Este vorba despre rochia neagră, cu mâneci din dantelă, de o lungime medie, care nu ni se pare tocmai inspirată pentru vârsta şi silueta actriţei. Aceasta, ca şi multe altele purtate în ultimii doi – trei ani, se înscrie în acest stil vestimentar bătrânicios, pe care Angie pare să-l fi îmbrăţişat ca fiind cel mai potrivit pentru ea.

Ei bine, noi nu credem că o prinde, mai ales că vorbim de una dintre cele mai frumoase femei din lume, în vârstă de doar 41 de ani. Ne amintim cu nostalagie de ţinutele de odinioară, pe care Angie le afişa pe covorul roşu, la diferite evenimente importante sau nu neapărat, care îi puneau în evidenţă frumuseţea atipică şi trupul sculptat. Iată câteva dintre cele mai sexy şi stilate ţinute purtate de Angie!

Modifică Setările