Evenimente

Angelina Jolie îşi ascunde silueta după ce s-a zvonit că ar cântări doar 44 de kilograme! Cum a apărut acum actriţa

Angelina Jolie îşi ascunde silueta după ce s-a zvonit că ar cântări doar 44 de kilograme! Cum a apărut acum actriţa camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Felul în care Angelina Jolie a arătat şi arată mereu a atras atenţia. A primit multe critici de-a lungul anilor, dar şi susţinerea multor fane. Actriţa de 45 de ani a surprins când a apărut acum!

Angelina Jolie e mama a şase copii, dar şi actriţa care a captat mereu atenţia fie în filme, fie la evenimente, pe covorul roşu! De-a lungul anilor maturităţii foarte des s-a zvonit că este anorexică. La evenimente apărea cu rochii vaporoase prin care i se putea observa silueta, una destul de firavă. Fanii mereu s-au întrebat: Îşi doreşte Angelina să fie aşa de slabă sau se confruntă cu probleme?

În anul 2016, actriţa ajunsese să cântărească 37 de kilograme. S-a spus atunci că acesta era afectată de scandalurile cu Brad Pitt şi refuza să mai mănânce. 

Ei bine, recent s-a zvonit că actriţa de 45 de ani ar cântări doar 44 de kilograme. Ea a spus mereu că îşi iubeşte corpul, dar a avut de suferit în ultimii ani: „Corpul meu a suferit enorm în ultimii zece ani şi am atât cicatrici vizibile, cât şi invizibile. Cele invizbile sunt mai greu de vindecat. Viaţa ia o mulţime de întorsături. Uneori eşti rănit, îi vezi suferind pe cei pe care îi iubeşti şi atunci nu poţi fi la fel de liber şi de deschis pe cât îşi doreşte spiritul tău. Dar simt că sângele îmi curge din nou prin vene”, a declarat actriţa, pentru Harpers Bazaar.

Acum, pe 24 ianuarie, Angelina Jolie a fost surprinsă de fotografi la cumpărături împreună cu fiul ei Knox. Actriţa şi-a asuns complet silueta în spatele hainelor foarte largi şi negre. A purtat o bluză neagră, pantaloni mulaţi şi un palton destul de lung, negru şi el. 

Priviţi apariţia în galeria foto!

Războiul dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt continuă. Ei au dus conflictul la alt nivel pentru cei şase copii

Celebritatea e o sabie cu două tăişuri, iar cei doi actori şi-a asumat asta. Şi cum în dragoste şi în război totul e permis, au dus, recent, conflictul la alt nivel. După patru ani şi o luptă crâncenă, procesul de divorţ al celor doi pare să se apropie de final. Şi în timp ce unii cred că Brad e pe cale să simtă gustul victoriei în ceea ce priveşte custodia comună a copiilor, alţii susţin că Angelina mai are câţiva aşi în mânecă ce-i vor aduce custodia totală. Lucrurile se precipită între ei din cauza faptului că, de sărbători, ambii vor să petreacă mai mult timp cu cei şase moştenitori: Maddox (19), Pax (16), Shiloh (15), Zahara (15) şi gemenii Viviene şi Knox în vârstă de 12 ani.

O sursă a declarat pentru revista americană People că Pitt e îngrijorat că fosta lui soţie îşi doreşte controlul legal asupra minorilor pentru a se putea muta cu ei din ţară. Cu uşile mai mult închise, dar cu martori importanţi şi schimbări neaşteptate de situaţie, bătălia legală dintre cei doi continuă în instanţă. Şi dacă nu cu mult timp în urmă Angelina cerea excluderea din caz a judecătorului John W. Ouderkirk, pe motiv că este prea apropiat de fostul ei soţ şi se poate lăsa influenţat, recent şi echipa ei a suferit o lovitură, Priya Sopori, un fost procuror federal şi mâna dreaptă a avocatei ei, Samantha DeJean, părăsind procesul. Nu se ştie, însă, dacă a demisionat sau a fost dată afară.

Foto: Profimedia

Modifică Setările